Sponsorgroepnieuws

Nieuwe shirtsponsors FVC 45+2

16 december 10:15  Het tweede elftal van FVC 45+ presenteert met gepaste trots drie nieuwe shirtsponsors. Bouwonderneming Bob, Sanisale & Keukensale en LSG Schoonmaakgroothandel, zijn vanaf heden zichtbaar op de nieuwe shirts van de toppers van FVC 45+2. Deze drie sponsoren zijn al verbonden aan onze club, maar breiden hiermee hun sponsorschap uit. Een fantastische samenwerking waar wij als club en zeker als FVC 45+2 heel blij mee zijn. meer »

410x gelezen

OG, for the heroes!

2 december 8:15  Het zijn bijzondere tijden waarin ook bedrijven en verenigingen het moeilijk hebben. Wat zijn wij als FVC dan ontzettend dankbaar en blij met onze hoofdsponsor OG. Directeur Marcel Borger heeft met OG onlangs voorzien in materialen voor de jeugd ten bedrage van € 2.500,00 ! meer »

216x gelezen

Help mee, B(r)ouw mee

3 februari 20:15  Kent u onze sponsor In de Brouwerij nog? Op 3 juli 2020 kondigden wij hen vol trots aan als de nieuwe sponsor van FVC 1 (zaterdag). Helaas houdt Corona ons al enige tijd aan de kant en krijgt ook de horeca het zwaar te verduren... 😷 Dit geldt jammer genoeg ook voor In de Brouwerij. Een compleet nieuw maar bovenal fantastisch project welke Leeuwarden weer glans moet geven.meer »

456x gelezen

Brunata WMS sponsor FVC 2

18 december 8:45  Het jonge FVC 2 team van de zaterdag presenteert met trots Brunata WMS als nieuwste sponsor. WMS, de afkorting voor Warmtemeterservice B.V., heeft zich voor drie jaar gecontracteerd aan het nieuwste en veelbelovende seniorenteam dat zich op momenteel in competitief verband op de tweede plaats bevindt van hun poule. Het logo van WMS zal op de mouwen én rug van het wedstrijdtenue te zien zijn van FVC 2. Op de foto speler Karst Bosma en Wim Wiegers van Warmtemeterservice.meer »

928x gelezen

Ciratum sponsor FVC 2

11 december 8:00  FVC 2 (van de zaterdag) presenteert met trots internationaal consultancybureau Ciratum uit Utrecht als nieuwe shirtsponsor. Ciratum heeft zich voor drie jaar verbonden aan dit veelbelovende jonge team. Het bedrijf heeft een mooie prominente plaats voor op het wedstrijdtenue van FVC 2. Dit team bestaat uit jonge voormalige FVC jeugdspelers die deels al jaren samen hebben gespeeld en aangevuld met een aantal spelers die na een jaar terug zijn gekomen bij de club. Samen staat er een mooi team dat al mooie resultaten heeft geboekt en momenteel tweede staat.meer »

750x gelezen

JOVI sponsor FVC 2

4 december 11:00  Met trots presenteert FVC 2 (zaterdag) haar eerste nieuwe sponsor JOVI. De machinefabriek uit Leeuwarden heeft zich voor minimaal drie seizoenen aan het frisse en jeugdige tweede elftal van de zaterdag afdeling verbonden. De naam van het bedrijf zal achterop het nieuwe wedstrijdshirt pronken. Op de foto speler Jeroen Das en Lokkie Fijma van JOVI.meer »

1171x gelezen

Edelstomerij Miedema subsponsor FVC 1 (zon)

6 oktober 15:45  Alweer een naam van een sponsor die al jaren is verbonden aan onze club. En ook Edelstomerij Miedema heeft haar sponsoring verlengd met twee jaar voor FVC 1 (zon). Het bedrijf heeft de eer de tiende sponsor te zijn voor dit eerste team. Met trots presenteert het zondagteam deze (nieuwe) sponsor.meer »

791x gelezen

Ontzorgd Verhuizen subsponsor FVC 1

22 september 12:00  FVC zaterdag 1 presenteert met trots Ontzorgd Verhuizen als nieuwe sponsor. Dé verhuisregisseur voor senioren heeft zich voor minimaal twee seizoenen verbonden aan de hoofdmacht van FVC zaterdag. Een mooi bedrijf en een fijne samenwerking. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

515x gelezen

Stoelwinder BV subsponsor FVC 1 (zon)

20 september 15:30  En dan voor nu (voorlopig) de laatste nieuwe sponsor voor het eerste elftal van de zondag. De negende wel te verstaan en dat is een prachtig aantal bedrijven die zich aan ons team (en FVC) hebben verbonden. Het is haring- en zeevisgroothandel Stoelwinder uit Leeuwarden die hun naam en logo langs het hoofdveld hebben laten plaatsen. Met trots presenteert het team deze sponsor en bedankt alle sponsoren voor hun steun.meer »

894x gelezen

Beek Hoveniers & Tuincentrum subsponsor FVC 1 (zon)

18 september 12:15  Al tientallen jaren is Beek’s Tuincentrum, zoals het bedrijf vaak wordt genoemd, sponsor van FVC. Het bedrijfslogo prijkt daarom al die jaren al op een bord langs het hoofdveld van de verschillende locaties waar FVC heeft gevoetbald en dus nu ook op Wiarda. Voor de verlenging van de sponsorovereenkomst heeft Beek nu gekozen voor het steunen van ons eerste elftal van de zondag. Dus met trots presenteert het team weer een ‘nieuwe’ sponsor.meer »

1155x gelezen

Thoracc subsponsor FVC 1 (zon)

16 september 20:30  Het was even stil rond de bekendmakingen van sponsoren van ons eerste team op zondag, maar ze willen zeker niet onder doen voor de collega’s van de zaterdag. Vandaar de aankondiging met trots dat Thoracc zich twee jaar heeft verbonden aan dit eerste elftal van de zondag. Het bedrijf zal op een groot bord op de heuvel achter ons hoofdveld te zien zijn.meer »

1046x gelezen

FGD subsponsor FVC 1 (zon)

31 augustus 15:30  En nog een keer melden wij een nieuwe subsponsor voor ons eerste zondag elftal. Het is FGD die zich voor twee jaar verbonden heeft aan dit team in de eerste klasse. Het logo van het bedrijf zal prominent zichtbaar zijn op het wedstrijdbroekje van het nieuwe tenue.meer »

978x gelezen

Topglas Leeuwarden subsponsor FVC 1 (zon)

28 augustus 14:15  Het verrast u toch niet dat wij wederom een nieuwe sponsor aankondigen? En dit alles is zoals ook bij ons voetbal een teamprestatie. Topglas Leeuwarden heeft zich namelijk voor de komende twee jaar verbonden aan FVC zondag 1 en zal prominent zichtbaar zijn op de mouw van het nieuwe tenue.meer »

1054x gelezen

Hollander's Nieuwe subsponsor FVC 1 (zon)

26 augustus 10:45  Wederom presenteert FVC zondag 1 met trots een nieuwe teamsponsor. Het logo van Hollander’s Nieuwe is de komende twee seizoenen zichtbaar op de mouw van het prachtige nieuwe tenue.meer »

996x gelezen

Jan Terpstra Cycling World subsponsor FVC 1 (zon)

25 augustus 9:30  FVC zondag 1 presenteert met trots de volgende nieuwe teamsponsor. Voor de komende twee seizoenen zal Jan Terpstra Cycling World op de rug van het nieuwe tenue te bewonderen zijn. meer »

970x gelezen

Worketeers subsponsor FVC 1 (zon)

20 augustus 13:00  Met trots presenteren wij (weer) een nieuwe sponsor van het FVC zondag 1 team. Worketeers is de naam van de nummer één vacature website in Leeuwarden en wijde omgeving. Jij kunt daar jouw nieuwe baan vinden of zij vinden de baan die het beste bij jou past. meer »

472x gelezen

Uw (bedrijfs)naam op dit bord en langs het veld?

19 augustus 15:45  Afgelopen zaterdag zijn, met een aantal vrijwilligers, de nieuwe sponsorborden geplaatst van zowel nieuwe als bekende sponsoren van FVC. Hierbij is ook een vernieuwd bord van de FVC Sponsorgroep aangebracht op de kiosk bij de hoofdingang. Dit bord wordt de komende tijd gevuld met alle sponsoren van onze club en er is nog ruimte!meer »

701x gelezen

Verno hoofdsponsor FVC 1 (zon)

19 augustus 8:00  Met trots presenteert FVC zondag 1 de hoofdsponsor Verno Materieelverhuur B.V. Voor de komende twee seizoenen zal Verno voorop het shirt van zondag 1 te bewonderen zijn.meer »

577x gelezen

OrangeGas hoofdsponsor jeugd FVC

14 augustus 8:00  LEEUWARDEN – OrangeGas, de leverancier van schone brandstoffen, heeft zich voor drie jaar verbonden aan de jeugd van FVC. Het bedrijf zal dit seizoen prominent zichtbaar zijn op de nieuwe tenues van de spelers van alle jeugdteams. Daarnaast zijn ook De Risicodesk, LSG Schoonmaakgroothandel en FGD sponsoren van de jeugd en zullen respectievelijk achterop en op de mouwen van het tenue te zien zijn. FVC is enorm in haar nopjes met deze geweldige sponsoring, ondersteuning en stimulans voor de eigen jeugd.meer »

1397x gelezen

Hellema subsponsor FVC zaterdag 1

12 juli 10:30  FVC zaterdag 1 presenteert met trots Hellema Makelaars als nieuwe sponsor. Het makelaarskantoor heeft zich voor minimaal twee seizoenen verbonden aan het eerste elftal van de zaterdag senioren. Samen gaan FVC zaterdag 1 en Hellema Makelaars voor een mooie samenwerking!meer »

538x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!