Sponsorgroepnieuws - FVC

Sponsorgroepnieuws

Sponsorgroepnieuws

FVC en Muta Sport verlengen contract

13 augustus 12:45  Met gepaste trots kunnen we melden dat FVC en Muta Sport hebben besloten om het lopende sponsorcontract te herzien en met 2 extra jaren te verlengen. Er is een nieuw 4-jarig contract getekend waardoor beide partijen in ieder geval t/m het seizoen 2026-2027 aan elkaar verbonden blijven. Muta Sport is al enkele jaren naar volle tevredenheid de kledingleverancier van onze verenigingmeer »

118x gelezen

Nieuwe sponsordeal shirts FVC Jeugd

17 mei 21:15  Vanaf het aankomende seizoen zullen maar liefst 5 jeugdshirtsponsoren voor de duur van 4 seizoenen prijken op alle jeugdshirts van FVC. Deze financiële impuls is groter dan ooit tevoren en levert een forse bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze jeugdafdeling.meer »

227x gelezen

Nieuwe sponsor FVC: Omnyacc

16 mei 22:45  We zijn verheugd om aan te kondigen dat Omnyacc, een gerenommeerd accountants- en advieskantoor uit Leeuwarden voor minimaal 3 seizoenen sponsor wordt van FVC. We werkten al langer samen op het gebied van salarisadministratie en advies, maar nu is dit ook bestendigd in een mooie sponsordeal. Het veldbord van Omnyacc is inmiddels al te bewonderen langs het hoofdveld van FVC.meer »

101x gelezen

De Risicodesk en LSG Schoonmaakgroothandel nieuwe mouwsponsoren selectie FVC

24 maart 11:45  FVC presenteert met De Risicodesk én LSG Schoonmaakgroothandel haar nieuwe mouwsponsoren. Deze welbekende partijen zijn voor minimaal 4 seizoenen verbonden aan ons eerste en tweede elftal. Uiteraard prijken ze op zowel ons mooie thuis- als uittenue. meer »

444x gelezen

Word ook TV-scherm sponsor van FVC!

22 maart 15:45  Als je FVC en dan vooral de kantine regelmatig bezoekt, is het grote Tv-scherm voor het bekijken van sportwedstrijden je vast opgevallen. Waarschijnlijk heb je dan ook gezien dat op dit scherm inmiddels al een veelheid advertenties van lokale FVC sponsoren worden getoond. De reclame op dit scherm bied je de kans om onze jeugdafdeling te ondersteunen en tegelijkertijd mooie extra exposure voor je bedrijf in onze drukbezochte kantine. Voor een bedrag van slechts *€ 200,- per jaar is dit al mogelijk en wordt je bedrijf volop aan de zijkant of onderkant van het scherm getoond. meer »

127x gelezen

Woensdag 5 april 2023 Sponsoravond

19 maart 10:45  Om vanuit de vereniging onze grote waardering voor al onze sponsoren uit te spreken, worden alle sponsoren van harte uitgenodigd voor de sponsoravond van FVC op woensdag 5 april 2023. Het belooft een onderhoudende en gedenkwaardige avond te worden met een mooi programma en ruimschoots de gelegenheid om te netwerken en samen te genieten.meer »

163x gelezen

Brunata WMS én De Risicodesk sponsoren van FVC Zaal

16 maart 21:45  FVC presenteert zowel Brunata WMS als De Risicodesk als nieuwe sponsoren van onze zaalvoetbal tak. Beide partijen verbinden zich voor tenminste 3 seizoenen aan FVC Zaal. Deze welbekende sponsoren zijn al jaren actief binnen de club en scharen zich nu dus achter onze zaalvoetbalteams.meer »

314x gelezen

Rekladruk nieuwe sponsor en partner FVC

13 januari 8:15  FVC presenteert Rekladruk zowel als nieuwe sponsor en als nieuwe partner binnen onze club. Dé drukkerij van Friesland is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal onder andere zichtbaar zijn op een reclamebord langs ons hoofdveld. Daarnaast verzorgt Rekladruk het drukwerk voor FVC met als mooi affiche ons FVC Magazine. Een prachtige samenwerking tussen twee ambitieuze partijen. Op naar een mooie en succesvolle toekomst! meer »

507x gelezen

House-Rent Leeuwarden nieuwe sponsor FVC

22 november 10:15  FVC presenteert House-Rent Leeuwarden als nieuwe sponsor binnen onze club. House-Rent is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal zichtbaar zijn op zowel een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm. Een mooi sponsorschap met een bedrijf waar het groen-geel zeker niet onbekend is. Op naar een succesvolle toekomst!meer »

676x gelezen

E-Bike Friesland nieuwe sponsor FVC

18 november 13:30  FVC presenteert E-Bike Friesland als nieuwe sponsor. Dé E-Bike specialist is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal met hun logo prijken op zowel een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm. Een mooi sponsorschap met een jong en dynamisch bedrijf. Op naar een gouden toekomst!meer »

374x gelezen

Ook Huzumer Slager toegetreden tot sponsorgroep FVC

17 november 8:45  FVC presenteert “De Huzumer Slager” als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé slager van Leeuwarden is voor een aantal seizoenen verbonden en zal zowel zichtbaar zijn op een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm. Daarnaast levert De Huzumer Slager de overheerlijke ambachtelijke gehaktballen die wij in onze kantine serveren. Een mooie samenwerking tussen beide partijen. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

466x gelezen

Blomke fan Romke nieuwe sponsor FVC

14 november 15:15  FVC presenteert Blomke fan Romke als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé bloemist van Leeuwarden en omstreken is voor drie seizoenen verbonden en prijkt met zijn logo op onder andere een reclamebord langs ons hoofdveld. Daarnaast stelt de bloemist bij iedere thuiswedstrijd de ‘Blomke fan Romke Man of the Match’ bloemen beschikbaar die door onze voorzitter Gerrit Wijbenga na de thuiswedstrijden in de sportkantine worden uitgereikt. Een mooi sponsorschap waar we als FVC blij mee zijn. Op naar een rooskleurige toekomst! meer »

503x gelezen

Sligro breidt samenwerking met FVC uit

11 november 16:30  Sligro heeft de samenwerking met FVC geïntensiveerd. Waar de horeca groothandel al jarenlang onze kantine bevoorraad met onder andere frisdranken en snacks, zijn zij nu ook toegetreden tot onze sponsorgroep. Sligro zal zichtbaar zijn op de Tv-schermen in en rondom de kantine. Een fijne samenwerking tussen beide partijen. Op naar succesvolle jaren!meer »

378x gelezen

Vrumona verbindt zich als sponsor aan FVC

9 november 10:00  FVC presenteert Vrumona als nieuwe sponsor. De nummer 1 gezonde frisdrankleverancier is voor minimaal drie seizoenen verbonden aan onze club en zal onder andere zichtbaar zijn op de TV schermen in en rondom de kantine. Daarnaast is Vrumona onze leverancier van allerlei frisdranken. Een mooie samenwerking. Op naar een gezonde en duurzame toekomst! meer »

248x gelezen

Café de Ouwe Stoep nieuwe sponsor FVC

7 november 12:30  FVC presenteert Café de Ouwe Stoep als nieuwe sponsor binnen onze club. Het leukste feestcafé van Leeuwarden heeft zich voor minimaal drie seizoenen verbonden aan FVC. Ze zullen onder andere zichtbaar zijn op een bord langs het hoofdveld en op reclame in en rondom onze kantine. Een mooi sponsorschap waar we als FVC zeer blij mee zijn. Op naar een succesvolle toekomst samen!meer »

387x gelezen

Jan Terpstra Cycling World breidt sponsorschap uit

4 november 10:00  Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat trouwe sponsor Jan Terpstra Cycling World zijn sponsorschap heeft verlengd én uitgebreid. Waar zij de afgelopen jaren al zichtbaar waren op het tenue van ons eerste elftal op de zondag, zullen zij de aankomende seizoenen zichtbaar zijn op de rug van ons eerste elftal op de zaterdag. Jan Terpstra Cycling World en FVC zijn al vele jaren verbonden aan elkaar. Hier zijn wij als voetbalclub ontzettend trots op!meer »

477x gelezen

Hollander’s Nieuwe verlengt sponsorschap

4 oktober 10:15  Hollander’s Nieuwe heeft zijn sponsorschap verlengt en uitgebreid. Dé viszaak van Leeuwarden is ook de komende drie seizoenen verbonden aan onze mooie club. Hollander’s Nieuwe zal onder andere zichtbaar zijn op reclameborden langs ons hoofdveld. Een trouwe sponsor waar wij als club trots op zijn. Op naar succesvolle seizoenen!meer »

521x gelezen

Expert Tromp nieuwe sponsor FVC

26 september 11:45  FVC presenteert Expert Tromp als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica heeft zich voor drie seizoenen verbonden en zal onder andere zichtbaar zijn op onze TV-schermen in de kantine. Daarnaast heeft Expert Tromp ons begeleid en geadviseerd tijdens de aanschaf van het grote TV-scherm in onze sportkantine. Al met al een hele mooie samenwerking tussen beide partijen. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

318x gelezen

OG CLEAN FUELS VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP

23 september 9:00  Met gepaste trots mogen we meedelen dat OG Clean Fuels ook de komende drie seizoenen hét boegbeeld is van FVC. Het nieuwe logo van OG is vanaf dit seizoen onder meer te zien op de borst van ons mooie thuis- én uitshirt. Met deze verlenging steunt OG de vernieuwingen binnen onze club en staan zij voor verdere ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Want de jeugd, die heeft de toekomst! Een fantastische voortzetting van deze samenwerking waar wij als club ontzettend trots op zijn. Op naar een schone en succesvolle toekomst!meer »

503x gelezen

Heineken breidt jarenlange sponsorschap uit

15 september 20:00  Bierbrouwer Heineken verlengt én intensiveert het sponsor- en partnerschap met FVC. Een fijne en jarenlange samenwerking staat aan de basis van dit besluit tussen beide partijen. Naast de huidige sponsoring is Heineken vanaf dit seizoen ook als sponsor zichtbaar op ons nieuwe TV-scherm in de kantine. Ook zal Heineken ons ondersteunen met een Heineken 0.0 campagne in het kader van een gezondere sportkantine. De derde helft begint wat de bierbrouwer betreft met de 'brilstand'. Al met al mooie initiatieven in de vorm van sponsoring en partnerschap. Op naar een succesvolle toekomst!meer »

335x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!