Expert Tromp nieuwe sponsor FVC - FVC

Expert Tromp nieuwe sponsor FVC

Expert Tromp nieuwe sponsor FVC

26 september 2022 11:45


FVC presenteert Expert Tromp als nieuwe sponsor binnen onze club.
Dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica heeft zich voor drie seizoenen verbonden en zal onder andere zichtbaar zijn op onze TV-schermen in de kantine.
Daarnaast heeft Expert Tromp ons begeleid en geadviseerd tijdens de aanschaf van het grote TV-scherm in onze sportkantine.

Al met al een hele mooie samenwerking tussen beide partijen.
Op naar een succesvolle toekomst!

Over Expert Tromp

Expert Tromp is dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica in Leeuwarden. Opgericht als Technisch Bedrijf Tromp in 1923, zijn ze al drie generaties lang gespecialiseerd in techniek en alles wat daarbij komt kijken. Bij hen kunt u dan ook terecht voor deskundig en persoonlijk advies en wordt u met enthousiasme geholpen door het team van Expert Tromp. Ze denken graag mee en zoeken samen naar het juiste product of passende oplossing. De winkel bestaat uit de afdelingen: audio, video, multimedia, personal care, health care, koffie (machines en bonen), keukenapparatuur en huishoudelijke apparatuur. Ook hebben ze een uitgebreide serviceafdeling met service voor installatie, inbouw, inductie-koken en reparatie. Expert Tromp beschikt ook over een eigen bezorgservice, waarbij ze bezorgen en installeren aan huis. Daarnaast is het mogelijk om uw kapotte apparatuur door de  vakkundige monteurs van Expert te laten repareren. 

U bent van harte welkom in de winkel aan de Schrans 104 in Leeuwarden! 

 

Wilt u ook sponsor worden van FVC? Neem dan gerust contact met ons op! 📲📥

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!