Jan Terpstra Cycling World breidt sponsorschap uit - FVC

Jan Terpstra Cycling World breidt sponsorschap uit

Jan Terpstra Cycling World breidt sponsorschap uit

4 november 2022 10:00

Leon de Boer

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat trouwe sponsor Jan Terpstra Cycling World zijn sponsorschap heeft verlengd én uitgebreid. Waar zij de afgelopen jaren al zichtbaar waren op het tenue van ons eerste elftal op de zondag, zullen zij de aankomende seizoenen zichtbaar zijn op de rug van ons eerste elftal op de zaterdag.

Jan Terpstra Cycling World en FVC zijn al vele jaren verbonden aan elkaar. Hier zijn wij als voetbalclub ontzettend trots op!

Over Jan Terpstra Cycling World

Jan Terpstra begon meer dan 60 jaar geleden met een kleine fietsenwinkel in Leeuwarden onder de naam Jan Terpstra Tweewielerspecialist. Sinds 2010 is de naam veranderd in Jan Terpstra Cycling World. Ze blijven op fietsgebied hun horizon verbreden en zijn dé fietsenwinkel van Leeuwarden en omstreken. Bij Jan Terpstra Cycling World vind je een groot assortiment fietsen. In de ruim opgezette showroom vind je o.a. E-bikes, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen van betrouwbare merken zoals Giant, Sparta en Batavus. Naast een geschikte fiets kunt u bij hun ook terecht voor fietskleding, fietsschoenen, fietstassen, fietshelmen en andere fiets-accessoires. Ook reparaties kunt u laten uitvoeren door Jan Terpstra Cycling World. De afdeling reparatie maakt jouw fiets snel weer in orde.

Door de persoonlijke aandacht word je er prettig geholpen en geadviseerd. De service is uitstekend, er wordt snel geleverd en dat alles voor een concurrerende prijs.

U bent van harte welkom in de fietsenwinkel aan de Verlengde Schrans! 

 
Wilt u ook sponsor worden van FVC? Neem dan gerust contact met ons op! 📲📥
Delen

Lees meer over:
CyclingWorld FVCKomtEraan Fietsen JanTerpstra Leeuwarden Voetbal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!