Autobanden Centrum Leeuwarden & FGD Assurantiën verlengen sponsorschap‼️ - FVC

Autobanden Centrum Leeuwarden & FGD Assurantiën verlengen sponsorschap‼️

Autobanden Centrum Leeuwarden & FGD Assurantiën verlengen sponsorschap‼️

12 augustus 2022 10:15


Met trots kunnen wij meedelen dat zowel Autobanden Centrum Leeuwarden als FGD Assurantiën ook de komende 3 seizoenen verbonden zijn aan FVC. Zij zullen wederom bij ons eerste elftal en bij ons tweede elftal op het wedstrijdbroekje van ons thuis- en uittenue te bewonderen zijn.

Onze dank voor het vertrouwen Sander Lap (Autobanden Centrum Leeuwarden & Gerrit Boorsma (FGD Assurantiën)

Over Autobanden Centrum Leeuwarden
Autobanden Centrum Leeuwarden verzorgd alle service op het gebied van autobanden. Zij verkopen en monteren sinds 1961 autobanden en alles wat met autobanden te maken heeft.
Autobanden Centrum adviseert u deskundig en met jarenlange ervaring, banden op maat, naar maat.
Naast autobanden kunt u ook voor de volgende zaken bij hen terecht: velgen, uitlijnen, balanceren, motorfietsbanden en sneeuwkettingen. Service met een lach én een band!

Over FGD Assurantiën
Te goede trouw in verzekeringen, dat is FGD. Met de nuchterheid die veel noorderlingen eigen is, staat FGD graag met beide benen op de grond. Juist vanuit die stevige basishouding zijn zij in staat om kritisch mee te denken, mogelijkheden te zien en een eerlijk advies te geven over verzekeringen. FGD hecht grote waarde aan persoonlijk contact.
Want uiteindelijk draait het bij verzekeren om relaties, respect, vertrouwen en een goede, snelle afhandeling als zich daadwerkelijk schade voordoet.
 
#FVCKomtEraan #AutobandenCentrum #FGDAssurantiën #FGD #FVC #Leeuwarden #Voetbal
 
Wilt u ook sponsor worden van FVC? Neem dan gerust contact met ons op! 📲📥
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!