OG CLEAN FUELS VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP - FVC

OG CLEAN FUELS VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP

OG CLEAN FUELS VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP

23 september 2022 9:00


Met gepaste trots mogen we meedelen dat OG Clean Fuels ook de komende drie seizoenen hét boegbeeld is van FVC.
Het nieuwe logo van OG is vanaf dit seizoen onder meer te zien op de borst van ons mooie thuis- én uitshirt. Met deze verlenging steunt OG de vernieuwingen binnen onze club en staan zij voor verdere ontwikkeling van onze jeugdafdeling.
Want de jeugd, die heeft de toekomst!

Een fantastische voortzetting van deze samenwerking waar wij als club ontzettend trots op zijn.
Op naar een schone en succesvolle toekomst!

Over OG Clean Fuels
 
OG Clean Fuels is in 2008 opgericht onder de naam OrangeGas en is inmiddels uitgegroeid tot één van de snelst groeiende aanbieders van duurzame brandstof in Europa. OG produceert de schone brandstoffen zelf én met partners en produceert het Bio-CNG (groengas) onder meer uit rioolwaterzuivering en GFT-afval.
Naast een groot Bio-CNG netwerk heeft OG ook een netwerk aan snelladers. Daarnaast is OG hard op weg om het netwerk van waterstof uit te breiden. Zo heeft OG waterstofvulpunten in Den Haag, Amsterdam en Assen.
 
OG heeft momenteel ruim 225 tanklocaties in Nederland, Duitsland, Zweden en Italië – waarvan 93 in Nederland – om schoon te tanken. Ze hebben de ambitie om dit aantal de komende jaren fors uit te breiden, naar meer dan 300 tanklocaties in zes Europese landen. OG maakt schoon rijden voor iedereen toegankelijk. Door te tanken bij OG kan ieder individu bijdragen aan een schonere wereld.
 
Schoon tanken, doe het voor morgen!
 
Kijk voor meer informatie op: www.ogcleanfuels.nl
 
 
Wilt u ook sponsor worden van FVC? Neem dan gerust contact met ons op! 📲📥
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!