Sponsorgroepnieuws - FVC

Sponsorgroepnieuws

Sponsorgroepnieuws

Rekladruk nieuwe sponsor en partner FVC

13 januari 8:15  FVC presenteert Rekladruk zowel als nieuwe sponsor en als nieuwe partner binnen onze club. Dé drukkerij van Friesland is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal onder andere zichtbaar zijn op een reclamebord langs ons hoofdveld. Daarnaast verzorgt Rekladruk het drukwerk voor FVC met als mooi affiche ons FVC Magazine. Een prachtige samenwerking tussen twee ambitieuze partijen. Op naar een mooie en succesvolle toekomst! meer »

344x gelezen

House-Rent Leeuwarden nieuwe sponsor FVC

22 november 10:15  FVC presenteert House-Rent Leeuwarden als nieuwe sponsor binnen onze club. House-Rent is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal zichtbaar zijn op zowel een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm. Een mooi sponsorschap met een bedrijf waar het groen-geel zeker niet onbekend is. Op naar een succesvolle toekomst!meer »

391x gelezen

E-Bike Friesland nieuwe sponsor FVC

18 november 13:30  FVC presenteert E-Bike Friesland als nieuwe sponsor. Dé E-Bike specialist is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal met hun logo prijken op zowel een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm. Een mooi sponsorschap met een jong en dynamisch bedrijf. Op naar een gouden toekomst!meer »

235x gelezen

Ook Huzumer Slager toegetreden tot sponsorgroep FVC

17 november 8:45  FVC presenteert “De Huzumer Slager” als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé slager van Leeuwarden is voor een aantal seizoenen verbonden en zal zowel zichtbaar zijn op een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm. Daarnaast levert De Huzumer Slager de overheerlijke ambachtelijke gehaktballen die wij in onze kantine serveren. Een mooie samenwerking tussen beide partijen. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

251x gelezen

Blomke fan Romke nieuwe sponsor FVC

14 november 15:15  FVC presenteert Blomke fan Romke als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé bloemist van Leeuwarden en omstreken is voor drie seizoenen verbonden en prijkt met zijn logo op onder andere een reclamebord langs ons hoofdveld. Daarnaast stelt de bloemist bij iedere thuiswedstrijd de ‘Blomke fan Romke Man of the Match’ bloemen beschikbaar die door onze voorzitter Gerrit Wijbenga na de thuiswedstrijden in de sportkantine worden uitgereikt. Een mooi sponsorschap waar we als FVC blij mee zijn. Op naar een rooskleurige toekomst! meer »

331x gelezen

Sligro breidt samenwerking met FVC uit

11 november 16:30  Sligro heeft de samenwerking met FVC geïntensiveerd. Waar de horeca groothandel al jarenlang onze kantine bevoorraad met onder andere frisdranken en snacks, zijn zij nu ook toegetreden tot onze sponsorgroep. Sligro zal zichtbaar zijn op de Tv-schermen in en rondom de kantine. Een fijne samenwerking tussen beide partijen. Op naar succesvolle jaren!meer »

205x gelezen

Vrumona verbindt zich als sponsor aan FVC

9 november 10:00  FVC presenteert Vrumona als nieuwe sponsor. De nummer 1 gezonde frisdrankleverancier is voor minimaal drie seizoenen verbonden aan onze club en zal onder andere zichtbaar zijn op de TV schermen in en rondom de kantine. Daarnaast is Vrumona onze leverancier van allerlei frisdranken. Een mooie samenwerking. Op naar een gezonde en duurzame toekomst! meer »

180x gelezen

Café de Ouwe Stoep nieuwe sponsor FVC

7 november 12:30  FVC presenteert Café de Ouwe Stoep als nieuwe sponsor binnen onze club. Het leukste feestcafé van Leeuwarden heeft zich voor minimaal drie seizoenen verbonden aan FVC. Ze zullen onder andere zichtbaar zijn op een bord langs het hoofdveld en op reclame in en rondom onze kantine. Een mooi sponsorschap waar we als FVC zeer blij mee zijn. Op naar een succesvolle toekomst samen!meer »

291x gelezen

Jan Terpstra Cycling World breidt sponsorschap uit

4 november 10:00  Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat trouwe sponsor Jan Terpstra Cycling World zijn sponsorschap heeft verlengd én uitgebreid. Waar zij de afgelopen jaren al zichtbaar waren op het tenue van ons eerste elftal op de zondag, zullen zij de aankomende seizoenen zichtbaar zijn op de rug van ons eerste elftal op de zaterdag. Jan Terpstra Cycling World en FVC zijn al vele jaren verbonden aan elkaar. Hier zijn wij als voetbalclub ontzettend trots op!meer »

301x gelezen

Hollander’s Nieuwe verlengt sponsorschap

4 oktober 10:15  Hollander’s Nieuwe heeft zijn sponsorschap verlengt en uitgebreid. Dé viszaak van Leeuwarden is ook de komende drie seizoenen verbonden aan onze mooie club. Hollander’s Nieuwe zal onder andere zichtbaar zijn op reclameborden langs ons hoofdveld. Een trouwe sponsor waar wij als club trots op zijn. Op naar succesvolle seizoenen!meer »

400x gelezen

Expert Tromp nieuwe sponsor FVC

26 september 11:45  FVC presenteert Expert Tromp als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica heeft zich voor drie seizoenen verbonden en zal onder andere zichtbaar zijn op onze TV-schermen in de kantine. Daarnaast heeft Expert Tromp ons begeleid en geadviseerd tijdens de aanschaf van het grote TV-scherm in onze sportkantine. Al met al een hele mooie samenwerking tussen beide partijen. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

248x gelezen

OG CLEAN FUELS VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP

23 september 9:00  Met gepaste trots mogen we meedelen dat OG Clean Fuels ook de komende drie seizoenen hét boegbeeld is van FVC. Het nieuwe logo van OG is vanaf dit seizoen onder meer te zien op de borst van ons mooie thuis- én uitshirt. Met deze verlenging steunt OG de vernieuwingen binnen onze club en staan zij voor verdere ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Want de jeugd, die heeft de toekomst! Een fantastische voortzetting van deze samenwerking waar wij als club ontzettend trots op zijn. Op naar een schone en succesvolle toekomst!meer »

326x gelezen

Heineken breidt jarenlange sponsorschap uit

15 september 20:00  Bierbrouwer Heineken verlengt én intensiveert het sponsor- en partnerschap met FVC. Een fijne en jarenlange samenwerking staat aan de basis van dit besluit tussen beide partijen. Naast de huidige sponsoring is Heineken vanaf dit seizoen ook als sponsor zichtbaar op ons nieuwe TV-scherm in de kantine. Ook zal Heineken ons ondersteunen met een Heineken 0.0 campagne in het kader van een gezondere sportkantine. De derde helft begint wat de bierbrouwer betreft met de 'brilstand'. Al met al mooie initiatieven in de vorm van sponsoring en partnerschap. Op naar een succesvolle toekomst!meer »

248x gelezen

Speak verbindt zich als sponsor aan FVC

12 september 9:45  FVC presenteert Speak als nieuwe sponsor. Hét internetbureau heeft zich voor de komende 3 seizoenen aan FVC verbonden en zal op borden langs ons hoofdveld te bewonderen zijn. Tevens ondersteunt Speak onze club bij verschillende (social)media activiteiten. Een mooie samenwerking met een nieuwe sponsor. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

257x gelezen

Beek Hoveniersbedrijf en Tuincentrum breidt sponsorschap uit ‼️

19 augustus 9:45  Trouwe sponsor Beek Hoveniersbedrijf en Tuincentrum heeft haar sponsorschap nog verder uitgebreid. Het bedrijfslogo prijkt al jaren op borden langs ons hoofdveld, maar dat is niet het enige. Met ingang van het nieuwe seizoen 22/23 komt daar ook nog TV-reclame bij op zowel ons grote scherm als de kleine tv-schermen. Een sponsor van het eerste uur waar wij als FVC ontzettend trots op zijn!meer »

357x gelezen

Autobanden Centrum Leeuwarden & FGD Assurantiën verlengen sponsorschap‼️

12 augustus 10:15  Met trots kunnen wij meedelen dat zowel Autobanden Centrum Leeuwarden als FGD Assurantiën ook de komende 3 seizoenen verbonden zijn aan FVC. Zij zullen wederom bij ons eerste elftal en bij ons tweede elftal op het wedstrijdbroekje van ons thuis- en uittenue te bewonderen zijn. Onze dank voor het vertrouwen Sander Lap (Autobanden Centrum Leeuwarden & Gerrit Boorsma (FGD Assurantiën)meer »

496x gelezen

Edelstomerij Miedema breidt sponsorschap uit!

29 juli 12:30  FVC kan met trots mededelen dat onze sponsor van het eerste uur, Edelstomerij Miedema , haar sponsorschap heeft uitgebreid. Naast de vele sponsor acties van de afgelopen jaren, is Edelstomerij Miedema vanaf het seizoen 2022/23 ook verantwoordelijk voor het wassen van de wedstrijdkleding van zowel onze eerste selectie als onze tweede selectie. Edelstomerij Miedema en FVC zijn al vele jaren verbonden aan elkaar. Iets waar wij als voetbalclub ontzettend trots op zijn! meer »

541x gelezen

Sponsoren steunen opnieuw FVC 2

21 mei 14:00  De vier sponsoren van FVC 2 van de zaterdag hadden al een sponsorcontract voor de (wedstrijd)kleding van dit vriendenteam. In verband met nieuwe uitshirts wilden de spelers de sponsoren langer aan hun binden. Ze hebben in overleg met die sponsoren het bestaande contract opengebroken en ervoor gezorgd dat de namen vanaf volgende seizoen nog drie jaren op hun tenues prijken. En zo zijn de spelers de komende jaren dus ook te zien met Ciratum BV, Jovi BV, Warmtemeterservice en Speedcargo Koeriersdiensten op hun kleding.meer »

336x gelezen

Frisdranktopper nieuwe sponsor van FVC!

2 mei 9:00  FVC presenteert Frisdranktopper uit Leeuwarden als nieuwe sponsor van onze mooie club. De frisdrank specialist is sinds het begin van seizoen 2021-2022 verbonden aan FVC als bordsponsor. Ze zijn direct zichtbaar langs de lijn en indirect uiteraard in de kantine, in de vorm van al onze frisdrank blikjes.meer »

320x gelezen

Steun onze crowdfunding voor een 85 inch TV-scherm!

2 april 16:15  Bij FVC blijven we doorbouwen aan een verdere professionalisering van onze organisatie. Ook het restylen en herinrichten van ons sportcafé staat daarbij hoog op de agenda. Als vereniging willen we graag een groot tv-scherm (85 inch OLED) aanschaffen waarmee we aan onze leden een ‘maximale beleving’ en onze sponsoren ‘maximale exposure’ kunnen bieden.meer »

331x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!