House-Rent Leeuwarden nieuwe sponsor FVC - FVC

House-Rent Leeuwarden nieuwe sponsor FVC

House-Rent Leeuwarden nieuwe sponsor FVC

22 november 2022 10:15


FVC presenteert House-Rent Leeuwarden als nieuwe sponsor binnen onze club. House-Rent is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal zichtbaar zijn op zowel een reclamebord langs ons hoofdveld als op ons Tv-scherm.

Een mooi sponsorschap met een bedrijf waar het groen-geel zeker niet onbekend is. Op naar een succesvolle toekomst!

Over House-Rent Leeuwarden
House-Rent Leeuwarden is een vastgoedbeheerder gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen. Eigenaren Martijn en David Kruize zijn opgegroeid met vastgoed en alles wat daarbij komt kijken. Met hun jarenlange ervaring en een groot netwerk aan adviseurs en vakmensen, zijn ze in staat om passend en deskundig werk af te leveren. House-Rent is er om u te ontzorgen in de zoektocht naar een huurwoning, koopwoning of renderende belegging. Ze streven naar een snel, soepel en zo goedkoop mogelijk proces met ondersteuning waar dat nodig is. Door de korte lijnen en persoonlijke benadering komen ze snel en makkelijk tot het beste eindresultaat.

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een woning? Wilt u rendabel beleggen? Neem contact op met House-Rent Leeuwarden of kom langs aan de Bleeklaan 131 in Leeuwarden.

 

Wilt u ook sponsor worden van FVC? Neem dan gerust contact met ons op! 📲📥

Delen

Lees meer over:
FVC FVCKomtEraan HouseRent Leeuwarden Vastgoedbeheer Woningen voetbal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!