Brunata WMS sponsor FVC 2 - FVC

Brunata WMS sponsor FVC 2

Brunata WMS sponsor FVC 2

18 december 2020 8:45

Marcel Rijpstra

Het jonge FVC 2 team van de zaterdag presenteert met trots Brunata WMS als nieuwste sponsor. WMS, de afkorting voor Warmtemeterservice B.V., heeft zich voor drie jaar gecontracteerd aan het nieuwste en veelbelovende seniorenteam dat zich op momenteel in competitief verband op de tweede plaats bevindt van hun poule. Het logo van WMS zal op de mouwen én rug van het wedstrijdtenue te zien zijn van FVC 2. Op de foto speler Karst Bosma en Wim Wiegers van Warmtemeterservice.

Over Warmtemeterservice B.V.

WMS is een bedrijf dat zich specialiseert in het meten van energieverbruiken en het verrekenen van energiekosten. De kernactiviteit richt zich op het meten van warmte. WMS bestaat al sinds 1988 en is landelijk actief in het bieden van warmtemeters. In Leeuwarden alleen al hebben 2.700 woningen een warmtemeters van WMS. Door de warmtemeters worden consumenten bewuster van hun energieverbruik.

De warmtemeters zorgen gemiddeld al voor een jaarlijkse besparing van 20 tot 25%. Daarmee weet WMS jaarlijks 5 tot 10 miljoen kubieke meter aardgas te besparen voor hun klanten. WMS is deel van de BRUNATA groep en dat is een van de grotere dienstverleners op het gebied van het opnemen/uitlezen van meterstanden en het maken van afrekeningen. In totaal zijn er in Europa meer dan 20 miljoen meters geïnstalleerd gebaseerd op Brunata-technologie.

Voor meer informatie: https://www.wms.nl

Delen

Lees meer over:
FVC 2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!