Overzicht

Overzicht

Hollander’s Nieuwe verlengt sponsorschap

Vandaag, 4 oktober 10:15  Hollander’s Nieuwe heeft zijn sponsorschap verlengt en uitgebreid. Dé viszaak van Leeuwarden is ook de komende drie seizoenen verbonden aan onze mooie club. Hollander’s Nieuwe zal onder andere zichtbaar zijn op reclameborden langs ons hoofdveld. Een trouwe sponsor waar wij als club trots op zijn. Op naar succesvolle seizoenen!meer »

161x gelezen

DELANO VERKOOPT EERSTE SUPER LOT GROTE CLUBACTIE

Gisteren, 3 oktober 9:45  Daar staan ze vol trots op de foto voor de vestiging van “Judith’s Haardesign” naast de Jumbo in Zuiderburen. En terecht want Delano Westdijk heeft het eerste Superlot van de Grote Clubactie t.w.v. € 150,00 weten te verkopen aan zijn tante Judith Akkerman. Volgens Judith begint je dag pas goed als je haar goed zit. Daar zijn wij het helemaal mee eens en bij het team van dames- en herenkapsalon “Judith’s Haardesign” ben je daarvoor zeker aan het juiste adres. meer »

191x gelezen

Waarom is mijn foto niet zichtbaar?

26 september 13:45  Op twee zaterdagen zijn de speler foto’s weer gemaakt voor dit seizoen. Deze zijn allemaal in het systeem van de KNVB gezet en komen automatisch in de Wedstrijdzakenapp, op voetbal.nl en op onze website. Spelers en ouders vragen nu waarom die foto niet zichtbaar is. De zichtbaarheid van de foto en de naam kun je zelf regelen via de KNVB Wedstrijdzakenapp. Die app kun je downloaden en inloggen met je e-mail adres welke bekend is bij de KNVB en waar je ook je facturen voor de contributie van FVC op ontvangt.meer »

159x gelezen

Expert Tromp nieuwe sponsor FVC

26 september 11:45  FVC presenteert Expert Tromp als nieuwe sponsor binnen onze club. Dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica heeft zich voor drie seizoenen verbonden en zal onder andere zichtbaar zijn op onze TV-schermen in de kantine. Daarnaast heeft Expert Tromp ons begeleid en geadviseerd tijdens de aanschaf van het grote TV-scherm in onze sportkantine. Al met al een hele mooie samenwerking tussen beide partijen. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

166x gelezen

FVC OKTOBERFEST 14-10-2022

25 september 21:45  Hoogste tijd voor een feestje! Door Corona hebben we ‘m een paar jaar niet op het programma gehad en daarom is het nu meer dan vanzelfsprekend dat hij weer op de agenda staat: het FVC Oktoberfest 2022! Goede ervaringen van eerdere edities uit het verleden bieden zeker garantie voor de toekomst en dus een geweldig feest bij FVC.meer »

94x gelezen

GROTE CLUBACTIE: STEUN ONZE CLUB

24 september 1:00  Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. FVC doet mee en natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk loten verkopen voor onze club. Ons doel dit jaar is om een aantal transport karren voor trainingsdoelen te kunnen aanschaffen. Dat maakt het voor de vrijwilligers en trainers die de velden klaar zetten een stuk veiliger en gemakkelijker.meer »

70x gelezen

OG CLEAN FUELS VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP

23 september 9:00  Met gepaste trots mogen we meedelen dat OG Clean Fuels ook de komende drie seizoenen hét boegbeeld is van FVC. Het nieuwe logo van OG is vanaf dit seizoen onder meer te zien op de borst van ons mooie thuis- én uitshirt. Met deze verlenging steunt OG de vernieuwingen binnen onze club en staan zij voor verdere ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Want de jeugd, die heeft de toekomst! Een fantastische voortzetting van deze samenwerking waar wij als club ontzettend trots op zijn. Op naar een schone en succesvolle toekomst!meer »

220x gelezen

ALGEMENE LEDENVERGADERING

20 september 13:00  Het bestuur nodigt de leden en ouders van jeugdleden jonger dan 18 jaar uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 12 oktober 2022. Zet de datum alvast in je agenda en graag tot dan!meer »

279x gelezen

Heineken breidt jarenlange sponsorschap uit

15 september 20:00  Bierbrouwer Heineken verlengt én intensiveert het sponsor- en partnerschap met FVC. Een fijne en jarenlange samenwerking staat aan de basis van dit besluit tussen beide partijen. Naast de huidige sponsoring is Heineken vanaf dit seizoen ook als sponsor zichtbaar op ons nieuwe TV-scherm in de kantine. Ook zal Heineken ons ondersteunen met een Heineken 0.0 campagne in het kader van een gezondere sportkantine. De derde helft begint wat de bierbrouwer betreft met de 'brilstand'. Al met al mooie initiatieven in de vorm van sponsoring en partnerschap. Op naar een succesvolle toekomst!meer »

193x gelezen

KEEPERSTRAINER BOSCOLO VERLENGT VOOR ONBEPAALDE TIJD

13 september 22:00  Riccardo zag het eerste levenslicht op 28 januari 1964 in het Italiaanse Chioggia, onder de rook van Venetië. Riccardo bleek talent voor keepen te hebben en belandde in 1978 in de jeugdopleiding van het roemruchte FC Padova. De ex-club van Michel Kreek speelde in het verleden meerdere seizoenen in de Serie A en is momenteel terug te vinden in de bovenste regionen van de Serie C. Na twee jaar werd Riccardo’s vader echter ziek. De vrachtwagenchauffeur besloot zijn droom om profkeeper te worden te laten varen en zijn vader te helpen met werken op het land.meer »

178x gelezen

Speak verbindt zich als sponsor aan FVC

12 september 9:45  FVC presenteert Speak als nieuwe sponsor. Hét internetbureau heeft zich voor de komende 3 seizoenen aan FVC verbonden en zal op borden langs ons hoofdveld te bewonderen zijn. Tevens ondersteunt Speak onze club bij verschillende (social)media activiteiten. Een mooie samenwerking met een nieuwe sponsor. Op naar een succesvolle toekomst! meer »

211x gelezen

Het is weer zover: ‘lachen naar het vogeltje’

8 september 9:00  Alle gekheid op een stokje: we gaan weer speler foto’s maken, zodat iedereen er weer bij de tijd op staat en de administratie en de website weer actueel zijn. Dit geldt zeker voor alle nieuwe leden die bij onze club zijn komen spelen het afgelopen en dit seizoen. Ja ook dit seizoen, want we hebben een enorme instroom van nieuwe leden sinds 1 juli 2022, de start van dit seizoen. Ook vanwege de coronaperikelen hebben we vorig seizoen geen foto’s kunnen maken dus veel van de leden hebben een foto van het seizoen daarvoor en dat gaan we nu dus aanpassen.meer »

163x gelezen

Uitnodiging programma "De Voetbalkantine" van ESPN

2 september 21:15  Hoe leuk is dit? Wij hebben een geweldige uitnodiging van ESPN ontvangen die jullie zeker prijs zullen stellen. Vanaf 21-08 is het wekelijkse programma “de Voetbalkantine” begonnen bij ESPN. Een liveprogramma waarin Wouter Bouwman en Yordi Yamali elke week 4 gasten uit de voetbalwereld ontvangen. ESPN biedt onze leden/ouders van jeugdleden een kans om de uitzending bij te wonen en tussen 16:30 en 18:30 uur in hun studio gezellig aan de bar plaats te nemen, om daar onder het genot van een hapje en een drankje de uitzending bij te wonen. Na afloop van de uitzending geven zij nog een rondleiding door de ESPN-studio’s en krijg je een leuk aandenken. Ze zoeken per uitzending maximaal 6 mannen/vrouwen tussen de 20 en 40 jaar oud.meer »

155x gelezen

Belangrijk! Het nieuwe vrijwilligersbeleid van FVC

31 augustus 21:30  Zoals veel andere sportverenigingen ervaart ook FVC dat het in toenemende mate lastig is om vrijwilligers te vinden en te binden voor de verschillende taken en functies binnen de vereniging. Zo komt het werk dat gedaan moet worden op de schouders van te weinig mensen terecht. Om de vereniging levend te houden en te kunnen laten groeien, is ervoor gekozen om alle leden verplicht een bijdrage te laten leveren aan de vereniging in de vorm van vrijwilligerstaken of het uitvoeren van een vrijwilligersfunctie.meer »

1158x gelezen

Start Seizoen 2022 – 2023

19 augustus 11:45  De voor ons allemaal welverdiende vakantie loopt al op zijn einde en dat betekent dat we samen weer aan een nieuw seizoen gaan beginnen! Wij als Bestuur hebben er weer heel veel zin in en staan al weer volledig in de startblokken. Voor jou is het dan natuurlijk belangrijk om te weten vanaf wanneer je trainingen weer starten en op welke momenten je hiervoor wordt verwacht bij FVC.meer »

703x gelezen

Beek Hoveniersbedrijf en Tuincentrum breidt sponsorschap uit ‼️

19 augustus 9:45  Trouwe sponsor Beek Hoveniersbedrijf en Tuincentrum heeft haar sponsorschap nog verder uitgebreid. Het bedrijfslogo prijkt al jaren op borden langs ons hoofdveld, maar dat is niet het enige. Met ingang van het nieuwe seizoen 22/23 komt daar ook nog TV-reclame bij op zowel ons grote scherm als de kleine tv-schermen. Een sponsor van het eerste uur waar wij als FVC ontzettend trots op zijn!meer »

295x gelezen

Jeugdspelers O14 en O19 gezocht!

15 augustus 16:00  Wil je ook eens kijken of voetballen in teamverband iets voor jou is? Of heb je het bij je huidige vereniging/team niet naar je zin? Weet je wellicht een vriendje die het leuk vindt om aan te sluiten? Wie wil er nu niet bij de leukste voetbalclub van Leeuwarden spelen?meer »

267x gelezen

Autobanden Centrum Leeuwarden & FGD Assurantiën verlengen sponsorschap‼️

12 augustus 10:15  Met trots kunnen wij meedelen dat zowel Autobanden Centrum Leeuwarden als FGD Assurantiën ook de komende 3 seizoenen verbonden zijn aan FVC. Zij zullen wederom bij ons eerste elftal en bij ons tweede elftal op het wedstrijdbroekje van ons thuis- en uittenue te bewonderen zijn. Onze dank voor het vertrouwen Sander Lap (Autobanden Centrum Leeuwarden & Gerrit Boorsma (FGD Assurantiën)meer »

348x gelezen

Middelsee – Stand van zaken

3 augustus 21:45  Hoe zat het ook alweer? Al een aantal jaren zijn we bezig met een mogelijke verhuizing van onze club van Wiarda naar een nieuw sportcomplex in de nieuwe wijk Middelsee. Nadat we eind 2020 de gesprekken met de gemeente hebben opgeschort, zijn deze in maart 2021 toch weer opgestart.meer »

625x gelezen

Edelstomerij Miedema breidt sponsorschap uit!

29 juli 12:30  FVC kan met trots mededelen dat onze sponsor van het eerste uur, Edelstomerij Miedema , haar sponsorschap heeft uitgebreid. Naast de vele sponsor acties van de afgelopen jaren, is Edelstomerij Miedema vanaf het seizoen 2022/23 ook verantwoordelijk voor het wassen van de wedstrijdkleding van zowel onze eerste selectie als onze tweede selectie. Edelstomerij Miedema en FVC zijn al vele jaren verbonden aan elkaar. Iets waar wij als voetbalclub ontzettend trots op zijn! meer »

429x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!