Overzicht - FVC

Overzicht

Overzicht

Keeperstrainers van FVC seizoen 2023/2024

31 mei 22:45  In navolging van ons bericht vorige week doet het ons enorm veel deugd u op trainersgebied eveneens te mogen melden dat FVC en Riccardo Boscolo volmondig hebben besloten te verlengen. De prettige samenwerking en goede resultaten zorgen ervoor dat hij aan zijn zesde seizoen begint bij FVC. Vanaf volgend seizoen zal Riccardo niet langer de keeperstrainer van onze jeugd zijn, maar zal hij als opvolger van André Zeldenthuis zijn verbonden aan de senioren. “Hij vindt dat een keeper lef moet tonen en dapper moet zijn. Hij is ervan overtuigd dat bij een keeper de benodigde techniek en de andere vaardigheden aangeleerd kunnen worden”. Bij FVC krijgt hij daarvoor het juiste podium.meer »

78x gelezen

Een mooie dag voor het einde van de competitie

29 mei 8:45  Wat was het weer prachtig voetbalweer het afgelopen weekend, het perfecte weer om op een mooie manier de competitie af te sluiten voor alle toppers van FVC. En dat levert zoals jullie kunnen zien weer een aantal mooie “plaatjes” op. meer »

189x gelezen

Belangrijk nieuws op trainersgebied...

26 mei 22:00  Het zal velen van jullie al in de “FVC-wandelgangen” ter ore zijn gekomen, toch zijn wij zeer blij en trots nu officieel te kunnen melden dat zowel Harold Wekema (Trainer FVC 1) als Camaru van Oostveen (Trainer FVC 2) voor minimaal nog een seizoen zijn verbonden aan beide elftallen van FVC. Daarnaast zijn wij zeker niet minder verheugd te mogen melden dat Frans Alma geassisteerd door Jarno Dijkstra vol verve de trainerstaken gaan oppakken voor de JO19-1 van FVC.meer »

338x gelezen

JO17-2 Kampioen, gefeliciteerd!

22 mei 8:15  Afgelopen weekend werd onze JO17-2 glansrijk kampioen. Van harte gefeliciteerd mannen met deze geweldige teamprestatie, geniet ervan! Hieronder het verslag van de nu al illustere kampioenswedstrijd van FVC JO17-2.meer »

187x gelezen

Help FVC en doneer een bal

18 mei 13:30  De aanschaf van nieuwe ballen is altijd weer een hele uitgave voor iedere club. Zeker gezien de gestegen kosten van energie en de ontstane inflatie. Daar hebben we natuurlijk ook allemaal persoonlijk last van. Doneeracties en sponsoring zijn mogelijkheden om de begroting rond te krijgen en contributieverhogingen zolang mogelijk te vermijden. Daarom starten wij deze week met de Ballenactie!meer »

256x gelezen

3D Puzzel Cambuurstadion nu verkrijgbaar bij FVC!

17 mei 22:15  Onze waardevolle sponsor en “foodpartner” Jumbo Els Boek heeft aan ons onlangs 500 3D puzzels van het Cambuur Stadion beschikbaar gesteld om te verkopen om hiermee een extra financiële bijdrage aan de jeugd te leveren. Grote dank daarvoor!meer »

114x gelezen

Nieuwe sponsordeal shirts FVC Jeugd

17 mei 21:15  Vanaf het aankomende seizoen zullen maar liefst 5 jeugdshirtsponsoren voor de duur van 4 seizoenen prijken op alle jeugdshirts van FVC. Deze financiële impuls is groter dan ooit tevoren en levert een forse bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze jeugdafdeling.meer »

145x gelezen

Nieuwe sponsor FVC: Omnyacc

16 mei 22:45  We zijn verheugd om aan te kondigen dat Omnyacc, een gerenommeerd accountants- en advieskantoor uit Leeuwarden voor minimaal 3 seizoenen sponsor wordt van FVC. We werkten al langer samen op het gebied van salarisadministratie en advies, maar nu is dit ook bestendigd in een mooie sponsordeal. Het veldbord van Omnyacc is inmiddels al te bewonderen langs het hoofdveld van FVC.meer »

66x gelezen

Voetbal Fun Dag bij FVC: sportieve dag vol plezier!

4 mei 21:30  Vandaag kijken we voldaan terug op de meer dan geslaagde Voetbal Fun Dag bij FVC gisteren! Ondanks de koude start van de dag, hebben meer dan 110 enthousiaste kinderen (een all-time record) een werkelijk fantastische en actieve dag beleefd met droog weer en een uiteindelijk stralende zon. meer »

93x gelezen

Uitnodiging voor alle voetbalmeiden van FVC

28 april 11:30  Op zondag 7 mei nemen de vrouwen van sc Heerenveen het op tegen PSV. Een aantrekkelijke wedstrijd die gespeeld wordt in het Abe Lenstra Stadion. Wat ons betreft een tof evenement voor alle voetbalmeiden van FVC om samen van een leuke wedstrijd in een écht stadion te genieten. Superleuk toch? meer »

111x gelezen

Kom jij FVC versterken?

24 april 21:15  Wij zijn voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainer voor onze JO19-1. FVC JO19-1 komt vanaf het seizoen 2023/2024 uit in de Hoofdklasse. Als onderdeel van de missie en visie van FVC spelen de trainers binnen de jeugd een belangrijker rol in het klaarstomen van talentvolle spelers voor het selectie seniorenvoetbal.meer »

194x gelezen

Fijne meivakantie!

23 april 21:30  Ook de harde werkers van de kledingcommissie hebben een paar weken rust zeker verdiend. Ze nemen het er daarom terecht even van en zijn tijdens de meivakantie (week 17 en 18) gesloten. Vanaf week 19, woensdag 10 mei tussen 18:00 en 19:00 uur zijn zij weer geopend. Fijne meivakantie allemaal!

82x gelezen

Interview Harold Wekema

20 april 17:15  Interview hoofdtrainer Harold Wekema met amateurgras.nl meer »

190x gelezen

FVC 1 - Oranje Nassau 1

20 april 9:15  Zaterdag aanstaande voetbalt FVC 1 thuis tegen één van de vijf nog overgebleven kampioenskandidaten, Oranje Nassau uit Groningen (ON).meer »

107x gelezen

Meld je aan voor de FVC Voetbal Fun Dag!

19 april 8:00  Het is bijna meivakantie en tijd voor een nieuwe Voetbal Fun Dag bij FVC. Onze (jeugd)trainers gaan er op woensdag 3 mei wederom een fantastische dag vol (voetbal)fun voor de kids van maken. Deelname is gratis en voor de kinderen is er voor voldoende eten en drinken gezorgd. Je vriendjes en/of vriendinnetjes zijn ook van harte welkom.meer »

105x gelezen

Je laat je toch niet een dikke vette worst voorhouden?

18 april 12:15  De jaarlijkse carrousel van het “trekken” aan spelers door en tussen de diverse Leeuwarder voetbalverenigingen is weer begonnen. Door de sociale media lijkt dit fenomeen steeds vroeger in het seizoen en in een steeds breder offensief over alle leeftijdsgroepen van de pupillen tot en met de junioren plaats te vinden.meer »

836x gelezen

Keepersschool Boscolo en FVC geven iedere keeper een kans!

17 april 10:15  Net als voor iedereen is het ook voor kinderen met een uitdaging in hun sociaal- en communicatief functioneren erg belangrijk om te bewegen door middel van sporten. Het is juist extra belangrijk voor hen, zodat ze naast de voordelen voor hun fysieke gezondheid ook anderen ontmoeten en (weer) zelfvertrouwen kunnen opbouwen door middel van succeservaringen. meer »

98x gelezen

BEKER: FVC 2 - Winsum 2

11 april 9:45  Vanavond (dinsdag 11 april) op Sportpark Wiarda in de kwartfinale KNVB district Noord voor reserveteams neemt FVC 2 het op tegen Winsum 2. Jij bent van harte welkom als twaalfde man om de jongens van Camaru en Arjen te steunen. Tot vanavond!meer »

147x gelezen

Geslaagde sponsoravond met Tafel van FVC

7 april 22:30  Zoals jullie vast niet zal zijn ontgaan was het afgelopen woensdag zover: de Tafel van FVC, het langverwachte sponsorevent om onze (trouwe) sponsoren te bedanken. Rond de klok van 20:00 uur werd de avond geopend door Jan Leegstra (spreekstalmeester) en werden de 100+ aanwezigen welkom geheten door onze voorzitter Gerrit Wijbenga. Hij bedankte in zijn korte opening vooral de sponsoren van FVC voor alles wat zij met hun ondersteuning mogelijk maken en roemde op voorhand al de organisatie achter deze sponsoravond.meer »

127x gelezen

Vanavond FVC - Blauw Wit’34

31 maart 9:00  🔥🔥🟢🟡 WIARDA DERBY 🔵⚪️🔥🔥 Kom vanavond naar de enige echte Wiarda derby. Logisch er zijn ook niet meer derby’s want er voetballen maar twee clubs op Wiarda! Voor wie het niet weet cvv Blauw Wit’34 en vv Friesche Voetbal Club en die het wel weten we korten het af naar BW’34 en FVC.meer »

142x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!