Overzicht

Geef (FVC) een rondje!

16 oktober 10:15  FVC doet mee aan Rondje voor je Club: de leukste crowdfundingsactie van Nederland. Met deze actie spaart de club voor materialen. In de virtuele kantine haal je niet een rondje voor jezelf of je vrienden, maar doe je een donatie ter waarde van een rondje. Zo kunnen we samen het spaardoel van FVC realiseren. Hoe leuk is dat!meer »

111x gelezen

Nieuw bij FVC: motivatietrainingen

5 oktober 17:00  Het werd eind vorig seizoen al aangekondigd en per vrijdag 8 oktober wordt er dan ook daadwerkelijk mee gestart: motivatietrainingen. Deze extra training is elke vrijdag en voor spelers die het leuk vinden en gemotiveerd zijn om nog een extra keer per week te trainen. Aanmelden hoeft niet, leden van FVC kunnen gewoon komen op het tijdstip voor hun categorie en ze kunnen dus ook per week belijken of ze wel of niet gaan. Maar het heet natuurlijk niet voor niets motivatietrainingen!meer »

217x gelezen

In memoriam: Willem de Haan

28 september 17:30  Beste FVC’ers, Ons bereikte onlangs het droevige bericht dat Willem de Haan is overleden. Het afscheid van Willem heeft in besloten kring plaatsgevonden. Er zijn nog vele herinneringen aan Willem bij FVC en FVC’ers. Zo voetbalde zijn zoon Willem in de jeugd met Gerrit Wijbenga, thans bestuurslid en kennen deze families elkaar. Willem is ook jaren bestuurslid geweest en penningmeester in de tijd dat FVC op het Nylân en de Hemrik haar domicilie had. Zijn beide zonen Jelle en Willem hebben ook bij FVC gevoetbald. Willem is daarna ook altijd donateur gebleven van zijn FVC. meer »

450x gelezen

Aandacht derde helft!

19 september 17:00  Het gezellige vriendenteam FVC 45+2 stuurde mij een e-mail met daarin de vraag of ik een bericht kan plaatsen. Nou, dat doe ik dus bij deze. Wat daarin meteen opviel was ‘en ook aandacht heeft voor de derde helft’. En de vraag of ik met de doorgegeven kernpunten iets kon. Daar kan ik zeker iets mee, zie dit bericht dat wellicht vraagtekens oproept. Gezellige boel bij die mannen denk ik dan. Nu zul je denken waar gaat dit over? Oké, de mannen zoeken een keeper voor hun team. Zij omschrijven het zelf als volgt.meer »

400x gelezen

Grote Clubactie start vandaag

17 september 21:00  Afgelopen woensdag, 15 september, zijn op de training de meeste lotenboekjes voor de Grote Clubactie uitgedeeld aan de JO8 t/m JO12 spelers. Heb je deze nog niet ontvangen dan ligt hij klaar achter de bar, want vandaag (zaterdag 18 september) gaat de Grote Clubactie van start!meer »

237x gelezen

FVC prestatieteam naar de zaterdag

16 september 10:30  Op de gisteravond gehouden Algemene Ledenvergadering hebben de leden ingestemd met het voorstel voor de horizontale overgang van het prestatieteam van de zondag naar de zaterdag. De KNVB heeft deze keuze mogelijk gemaakt en gaat per volgend seizoen (2022-2023) in. Bij een handhaving in de eerste klasse zal het prestatieteam dus per volgend seizoen in die klasse op de zaterdag uitkomen. Met deze wijziging komt onze club tegemoet aan leden die steeds meer ervoor kiezen om op de zaterdag te voetballen en de club wil dit faciliteren. Voor spelers die op zondag willen voetballen blijft het mogelijk om in recreatie-elftallen te spelen.meer »

518x gelezen

Algemene Ledenvergadering

29 augustus 14:15  Op woensdag 15 september 2021 zal de volgende Algemene Ledenvergadering worden gehouden. De vergadering is uiteraard voor onze leden, maar ook ouders van jeugdleden zijn welkom. De vergadering vindt plaats in onze kantine en start 20:00 uur en de inloop is vanaf 19:30 uur.meer »

373x gelezen

Voetbalschool Doelbewust is terug!

13 augustus 12:00  Het kan jullie niet zijn ontgaan, want er is al veel over verschenen in de media. Voetbalbalschool Doelbewust maakt een doorstart en is na een jaar van afwezigheid weer actief met een trainingsmodule dit najaar. Iedere jonge voetbalfanaat kan dus (weer) gaan deelnemen aan de trainingen om zijn of haar talent te ontwikkelen. De trainingen vinden plaats op de zondagochtend op onze velden van FVC op sportcomplex Wiarda. De voetbalschool is ondergebracht in een stichting die ook zich zal bezig houden met andere voetbalvormen.meer »

484x gelezen

Jan Stelpstra erelid

12 juli 20:15  Na een korte inleiding op de informatieavond van de presentatie van de verkenning vraagt de voorzitter de aanwezigen om het vertelde even goed vast te houden. Daarna roept hij Jan Stelpstra naar voren en na veel twijfeling staat Jan op en gaat hij naar voren in de zaal. Tegelijkertijd komen Jan zijn vrouw en familie achterin de zaal binnen om bij de huldiging aanwezig te zijn. Na een lofzang van verschillende functies en werkzaamheden voor onze club krijg Jan zijn gouden FVC Erelid speld op zijn kleding gespeld. Hij is nog steeds een beetje verbaasd en natuurlijk blij verrast met deze eer.meer »

921x gelezen

Dag seizoen 2020-2021!

26 juni 14:00  Vandaag waren de laatste wedstrijden van dit seizoen en dat waren er in totaal helaas niet veel. Het was vooral trainen en voetbalactiviteiten op de zaterdag wat de klok sloeg dit afgelopen seizoen. Het coronaseizoen 2020-2021 zit erop en hebben we kunnen afsluiten met nog een paar wedstrijden en de laatste dag met weer ouders en supporters langs de lijn. En zeg nou zelf, dat is toch een stuk gezelliger. Voor sommige ouders en familie van nieuwe leden was het zelfs de eerste keer dat ze hun kroost konden zien voetballen vanachter het hek die om het voetbalveld staat. We hopen natuurlijk dat het nieuwe seizoen deze mogelijkheden ook weer geeft en dat we verstoken blijven van nieuwe maatregelen die het voetbal weer ontregelen.meer »

469x gelezen

Boscolo blijft keepers trainen

17 juni 12:45  Ook volgend seizoen blijft Riccardo Boscolo onze jeugdkeepers trainen. De prettige samenwerking en goede resultaten zorgen ervoor dat hij aan zijn vierde seizoen begint bij FVC. De keepers van de verschillende teams die hij bij ons traint zijn 9 tot en met 18 jaar. Riccardo vindt dat een keeper lef moet tonen en dapper moet zijn. Hij is ervan overtuigd dat een keeper de benodigde techniek en de andere vaardigheden aangeleerd kunnen worden. meer »

446x gelezen

Het was OG: Oranje en Gezellig

14 juni 17:45  Afgelopen zaterdag organiseerde onze club een Oranje Festival. Een sportieve en gezellige dag voor al onze leden met als afsluiting een barbecue. Het weer was schitterend en het nieuwe terras met ‘bar’ werd in gebruik genomen en onze accommodatie was vooral oranje aangekleed. Vele vrijwilligers waren in de weer om alles op te stellen en te versieren voordat de eerste lichting naar deze feestelijke dag kwam. En toen die er eenmaal waren werd het nog meer oranje, want de jongsten hadden zich goed uitgedost in dezelfde kleur. Het was de start van een prachtige en gezellige dag waar alle deelnemers en aanwezigen van hebben genoten.meer »

461x gelezen

Mooi bedrag sponsorloop

13 juni 18:00  De afgelopen tijd hebben we veel geschreven over de sponsorloop. Om leden en vrijwilligers aan te moedigen om zich aan te melden, de link te versturen om sponsors te enthousiasmeren en uiteindelijk die slechts 1,5 kilometer te lopen. Waar dat gebeurde mochten de deelnemers zelf bepalen, maar de club had afgelopen zaterdag een parcours uitgezet voor diegenen die dit op ons sportcomplex wilden doen. Daar kwam jong en oud in het beschikbare uur om met aanmoedigen de afstand te volbrengen. Het resulteerde in een mooi bedrag voor FVC in moeilijke financiële tijden.meer »

309x gelezen

FVC zoekt keeper eerste selecties senioren

9 juni 21:00  FVC is op zoek naar een ambitieuze keeper voor komend seizoen voor haar eerste selectie elftallen. FVC 1 zondag speelt in de eerste klasse en FVC 1 zaterdag in de vijfde klasse. Bij beide ploegen staat prestatie, sportiviteit en gezelligheid voorop. De teams trainen twee keer per week en voor de keepers is dit uiteraard de keeperstraining onder leiding van André Zeldenthuis.meer »

653x gelezen

Regio Cup of Regen Cup?

6 juni 12:00  Na meer dan acht maanden was het dan eindelijk zover, er kon weer gevoetbald worden tegen andere clubs voor de jeugd tot 18 jaar. De KNVB heeft de verwachte versoepeling in de sport gebruikt om het plan voor een Regio Cup ten uitvoer te brengen. Aan het eind van een seizoen met een minimaal aantal aan wedstrijden toch nog vier zaterdagen aan de bak in een kleine competitievorm tegen clubs uit de regio. Weer wedstrijden spelen, maar voor veel jonge leden ook hun eerste wedstrijd. Hoe jammer is het dan dat het aan het begin van de ochtend een Regen Cup werd.meer »

374x gelezen

FVC kleurt oranje!

5 juni 20:30  Op zondag 13 juni worden de groen/gele kleuren van FVC vervangen door oranje in het gelijknamige Oranje Festival. In de morgen komen de jeugdteams t/m de JO17 categorie in actie (ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meedoen) en in de middag de JO19 en alle seniorenteams van zondag, zaterdag en ook zaal in een gezellig mixtoernooi. Deze FVC-dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje op het nieuwe terras en/of in de sportkantine.meer »

324x gelezen

Informatie Regio Cup en trainingen

2 juni 14:15  In dit artikel staan de gegevens voor deelname van onze teams aan de Regio Cup. Vanwege de versoepelingen kunnen er in de maand juni toch nog wedstrijden worden gespeeld. De kans om dit seizoen toch ook nog met wedstrijden af te sluiten moeten we met beide ‘voeten’ aanpakken. Hieronder de informatie voor trainers, teammanagers, spelers, ouders en betrokkenen. meer »

532x gelezen

Indeling jeugdteams seizoen 2021-2022

29 mei 22:30  Vanavond is de nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2021-2022 toegezonden via e-mail naar de leden/ouders. In de bijlage van die e-mail de lijst met de spelers die (vooral) op leeftijd zijn ingedeeld in de JO7 t/m de JO19 categorieën. Hierin wordt ook het beleid voor plaatsing uitgelegd. De Commissie Technische Zaken is in samenspraak met trainers en soms ook leiders tot een gedegen indeling gekomen. meer »

629x gelezen

FVC Jeugdopleiding vernieuwd

25 mei 15:15  Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 staat de jeugdopleiding van FVC een flinke vernieuwing te wachten. De koerswijziging is zelfs zo groot dat gesproken wordt van het nieuwe FVC, mede ook vanwege de nieuw toegevoegde takken van zaterdagvoetbal voor senioren en zaalvoetbal. Met al deze vernieuwingen bruist het bij de club en is er een positieve stemming ook al heeft de club, zoals iedereen, een vervelende periode achter de rug vanwege de maatregelen. Door op de zaterdagen voetbalactiviteiten te organiseren heeft de jeugd hier gelukkig niet zoveel onder te lijden gehad. De periode is ook gebruikt om de nieuwe jeugdopleiding gestalte te geven.meer »

1060x gelezen

Tweede Vrienden Voetbaldag

18 mei 15:00  Zaterdag 15 mei was de FVC Vrienden Voetbaldag in het kader van het KNVB Oranjefestival. Het blijft jammer dat ouders en fans niet kunnen kijken, want het was een zeer leuke dag en dus een enorm succes met veel blije gezichten, plezier, voetbal, spelletjes en deelnemende vriend(innet)jes. Daarom is besloten om aanstaande zaterdag 29 mei een tweede dag te organiseren, 'omdat het zo leuk was!' Iedereen in de leeftijdscategorie is weer welkom.meer »

452x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!