Overzicht - FVC

Overzicht

Overzicht

EEN ONVERGETELIJKE MIDDAG BIJ FVC

23 november 13:15  Het was gisteren als vanouds weer een koude en winderige middag op ons Wiarda, maar er hing een warme sfeer in afwachting van de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten. Er was een speciale ontvangst voor de Sint georganiseerd. Alle O7 en O8 spelertjes van FVC, hun broertjes of zusjes en hun ouders waren aanwezig om dit feestelijke moment samen mee te maken.meer »

104x gelezen

EVEN WELVERDIEND IN HET ZONNETJE GEZET!

10 november 12:15  Na het toelichten van het verleden, heden en toekomst van onze vereniging tijdens de jaarlijkse ALV aan de hand van cijfers en een aantal aansprekende afbeeldingen, werden ook een aantal mensen welverdiend met een bloemetje in het zonnetje gezet door onze voorzitter Gerrit Wijbenga. Het ging hierbij in zijn eigen woorden: “niet om supervrijwilligers, maar SUPER-, SUPERvrijwilligers van en voor onze vereniging”.meer »

172x gelezen

RECRUIT US NIEUWE SPONSOR FVC

3 november 16:00  Als onderdeel van het met ingang van dit seizoen opgerichte, maar nu al legendarische FVC 45+3 kon Mikis Kools niet achterblijven om FVC en zijn team te sponsoren. Mikis is voor velen een bekende in het Leeuwardense en was en is zeker geen onbegenadigd keeper/voetballer. Vanuit zijn bedrijf “Recruit Us Bouw & Meer” is hij voor de komende jaren zowel zilversponsor (bordsponsor) als wedstrijdshirtsponsor geworden van FVC 35+3. Naast Recruit Us zijn eveneens de bestaande sponsoren “De Huzumer Slager” en “De Risicodesk” bereid gevonden de wedstrijdshirts van dit nieuwe team te sponsoren. Wij danken hen voor de ondersteuning die zij onze vereniging op deze wijze willen bieden.meer »

125x gelezen

AMIGO PIZZERIA NIEUWE AMIGO VAN FVC

30 oktober 10:30  Sinds kort zijn zowel op de heuvel, langs het veld en op het grote tv-scherm de sponsoruitingen van Amigo Pizzeria te bewonderen. Kuwaan en collega’s Ravi en Amit zijn de mannen achter dit mooie bedrijf. Zij hebben zich vol overtuiging voor 3 seizoenen als GOUD+ sponsor aan FVC verbonden. Wij danken Kuwaan, Ravi en Amit van harte voor het in FVC gestelde vertrouwen. Naast sponsor is Kuwaan oud-keeper van FVC en ook trainer/coach bij onze JO8-2, het team van zijn zoon Yusef.meer »

162x gelezen

Theun Kuipers

29 oktober 22:30  Op donderdag 26 oktober ontving ik het verdrietige bericht dat ons lid van verdienste Theun Kuipers diezelfde dag op 89-jarige leeftijd was overleden. Theun is de vader van Tineke en Petra Kuipers en de opa van Mark Soethout, speler van onze zaterdag 4. Theun geboren en getogen in Huzum en een rasechte FVC’er in hart en nieren was 80 jaar lid van onze verenging, het langste lidmaatschap in de geschiedenis van FVC. meer »

263x gelezen

VOLOP VERTIER EN VOETBALPLEZIER

26 oktober 11:15  Alle voetballertjes en trainers hebben weer volop genoten van de Voetbal Fun Dag afgelopen woensdag. Maar liefst meer dan 90 enthousiaste kinderen maakten hun opwachting om er samen met de jeugdtrainers weer een actieve en vooral sportieve dag van te maken. Het blijft super dat er naast de trainingen aan kinderen van FVC en zeker daarbuiten ook iets extra’s kan worden geboden in de vakantieperiodes.meer »

134x gelezen

SUPER SATURDAY

19 oktober 21:00  Zaterdag 28-10-2023 is het zover, de eerste échte SUPER SATURDAY van het seizoen op Sportpark Wiarda. Het is dan namelijk tijd voor de eerste thuisderby van het seizoen: FVC 1 tegen Leeuwarder Zwaluwen 1. Een in alle opzichten spannende wedstrijd. Met de steun van de 12e man, wedstrijdsponsor Muta Sport, aanvoerdersbandsponsor Double B en afhankelijk van de concurrenten kan FVC mooie stappen maken richting de bovenkant van het linker rijtje.meer »

193x gelezen

VOETBAL FUN DAG

18 oktober 21:45  Bijna herfstvakantie en dus weer de hoogste tijd voor een Voetbal Fun Dag op woensdag 25 oktober 2023 bij FVC! De jeugdtrainers van FVC gaan er opnieuw een geweldige dag voor iedereen van maken met toffe “fun-opdrachten” en toernooitjes. Jeugdleden, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes écht iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis en voor de kinderen is er voldoende eten en drinken voorradig.meer »

430x gelezen

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING

18 oktober 15:00  Het bestuur nodigt de leden en ouders van jeugdleden jonger dan 18 jaar uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 6 november 2023. Zet de datum alvast in je agenda en graag tot dan!meer »

330x gelezen

NIEUWE HOOFDSPONSOR FVC

18 oktober 12:15  Eind vorig seizoen gaven we al een kleine hint en de oplettende toeschouwer zal het zeker al zijn opgevallen: met trots en verheugd presenteren wij “Wierenga & De Graaf” als nieuwe hoofdsponsor van ons 1e en 2e selectie elftal! Nadat eind vorig seizoen OG Clean Fuels in goed overleg “uitstapte” als hoofdsponsor van ons vlaggenschip werden Leo de Graaf en Jan Wierenga al snel bereid gevonden het hoofdsponsorschap voor minimaal twee seizoenen aan te gaan.meer »

161x gelezen

BEDRIJFSBEZOEK BOURGUIGNON

17 oktober 12:15  Op vrijdag 10-11-2023 organiseert onze trouwe sponsor Bourguignon in samenwerking met FVC een netwerkbijeenkomst/bedrijfsbezoek voor sponsoren bij en op hun prachtige bedrijfslocatie in Leeuwarden. Een échte aanrader! Bourguignon is één van de dealerorganisaties voor Audi, Volkswagen, Skoda en SEAT. Zij zijn verheugd u als sponsor van FVC uit te nodigen voor een exclusieve en informatieve rondleiding bij Bourguignon.meer »

96x gelezen

DOOR SAMENWERKING STERKER

17 oktober 8:45  Het mooiste wat er is: elkaar als regionale voetbalverenigingen kunnen ondersteunen. Toen SC Franeker ons vroeg om hun keeper Ramon de Jong te laten deelnemen aan de keeperstraining van en bij FVC in verband met het (tijdelijk) ontbreken van een keeperstrainer bij SC Franeker, hebben wij geen moment getwijfeld en de “koppen” bij elkaar gestoken om een oplossing te vinden. meer »

129x gelezen

Een prachtige financiële boost!

11 oktober 12:45  Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen zij ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van hun doelen. Zij geloven terecht dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.meer »

133x gelezen

Mededeling

6 oktober 15:30  Wegens persoonlijke omstandigheden is de kledingcommissie op woensdag 11 oktober tijdens de gebruikelijke openingstijd gesloten. De kledingcommissie is vanaf woensdag 18 oktober elke woensdag (met uitzondering van de schoolvakanties en winter- en zomerstop) tussen 18:00 en 19:00 uur geopend in de Commissiekamer op de eerste etage. Een afspraak maken is niet nodig.meer »

102x gelezen

Marie Akkerman

30 september 14:15  Op dinsdag 26 september jongstleden ontvingen wij het verdrietige bericht dat Marie Akkerman op 84-jarige leeftijd is overleden. Marie is de moeder van Kathy Dekens Akkerman en de schoonmoeder van onze helaas veel te jong overleden oud keeper Catrinus Dekens. Door Catrinus en de familie Dekens zijn Marie en haar man Jan destijds verbonden geraakt met FVC.meer »

447x gelezen

#SCHEIDSBEDANKT

25 september 15:45  Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden! Via deze weg willen wij vanuit FVC alle (assistent-)scheidsrechters bedanken die zich vaak wekelijks inzetten voor en bij onze club. Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat de voetballers van FVC en hun tegenstanders wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. Laten we ze daarom de aankomende week met zijn allen nog eens extra bedanken en in het zonnetje zetten voor hun tomeloze inzet voor jullie.meer »

155x gelezen

(VER)KOOP LOTEN EN STEUN FVC

19 september 19:45  Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. FVC doet wederom mee en natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk loten verkopen voor onze club. Zoals ieder jaar weer blijkt, is dit een prachtige actie om net even die extra wensen voor onze vereniging waar te kunnen maken. De opbrengsten zullen dit jaar worden gebruikt voor de aanschaf van extra aluminium ballenkarren.meer »

272x gelezen

Weer tijd voor een feestje!

14 september 12:30  De koffers zijn bij de meesten nog maar net uitgepakt, het seizoen is laat begonnen en toch is het nu al tijd voor een heuse feestavond bij FVC. Ach ja, er is altijd wel een goede reden om iets te vieren zullen we maar zeggen. De door ons gezochte en wederom gevonden aanleiding is het roemruchte jaarlijkse FVC Oktoberfest.meer »

276x gelezen

De jeugd heeft de toekomst!

14 september 11:30  We zijn enorm gegroeid de afgelopen jaren en dan met name de jeugd. Het is daarom noodzakelijk om verder te professionaliseren. Sinds een aantal maanden speelt de jeugdcommissie daar een belangrijke rol in. Binnenkort horen of lezen jullie hier mee over.meer »

234x gelezen

STEUN ONS EN STEM OP FVC!

11 september 12:15  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Als coöperatieve bank geeft Rabobank daarom elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen zij ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want zij geloven terecht dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.meer »

201x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!