Overzicht - FVC

Overzicht

Overzicht

Verslag nieuwjaarsreceptie FVC

26 januari 13:00  Het is in de voetbalhectiek van het nieuwe jaar al weer even geleden, maar wij wilden jullie deze “nabrander” van de FVC nieuwjaarsreceptie van 14 januari jongstleden zeker niet onthouden. De nieuwjaarsreceptie werd voorafgegaan door een oefenwedstrijd van zowel het 1e als 2e zaterdagelftal van FVC tegen Leovardia. Voor en tijdens deze wedstrijden druppelden de bezoekers van de nieuwjaarsreceptie langzamerhand binnen en werden zij hartelijk ontvangen door het bestuur met een prosecco om samen op het nieuwe jaar te kunnen proosten. De opkomst was hoog met uiteindelijk zo’n 130 bezoekers. Heel goed om te zien dat er weer meer binding en verbinding ontstaat binnen onze prachtige vereniging.meer »

92x gelezen

Derby Saturday! Jij komt toch ook?

26 januari 8:30  Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover. Het is dan namelijk vanaf 17:00 uur tijd voor de eerste echte thuisderby van het seizoen, FVC 1 tegen Leeuwarder Zwaluwen 1. Een in alle opzichten spannende wedstrijd. Bij winst en een flink aantal gemaakte doelpunten door FVC gaat FVC over Leeuwarder Zwaluwen heen in de ranglijst en zal zich bovenin het rechterrijtje nestelen. Het 3e en het 4e spelen vanaf 14:30 uur eveneens thuis op deze middag. Het belooft weer een geweldig mooie en goedgevulde voetbaldag te worden bij FVC.meer »

90x gelezen

FVC MO13 maakt competitiedebuut op Sportpark Kalverdijkje

22 januari 21:45  Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Het heuse debuut van ons eigen meidenteam, oftewel FVC MO13. Om 08.30 uur stond op Sportpark Kalverdijkje de 1e competitiewedstrijd tegen SC Leovardia MO13 op het programma.meer »

73x gelezen

Fysiotherapie Leeuwarden nieuwe fysiopartner van FVC

21 januari 13:15  Na uitvoerig onderzoek én overleg met onze huidige (medische) staf kunnen wij met trots meedelen dat FVC en Fysiotherapie Leeuwarden voor een aantal seizoenen aan elkaar verbonden zijn. FVC heeft in Fysiotherapie Leeuwarden een professionele fysiopartner gevonden die bereid is om alle leden actief te begeleiden bij eventuele blessures of bij het voorkomen van blessures. Daarnaast treedt dé fysio van Leeuwarden toe tot onze sponsorgroep waarbij zij zowel met een reclamebord als met TV-schermreclame zichtbaar zijn in en rondom ons sportcafé. Een prachtig samenwerkingsverband tussen twee sportieve partijen. Op naar een gouden toekomst! meer »

52x gelezen

JO17-1 winnaar VTT districtskampioenschap Noord

17 januari 13:00  Afgelopen zondag was het zover: het jaarlijkse VTT-districtskampioenschap Noord JO17 in Burgum. Na een voor de meeste spelers welkome aanpassing van het toernooischema in verband met het slechte weer en slechte bespeelbaarheid van de grasvelden, kon er door FVC pas om 14:00 uur worden afgetrapt voor de eerste wedstrijd tegen SC Bolsward.meer »

259x gelezen

FVC Zaal 1 verrast met 2e plek op OFK in Franeker

17 januari 8:15  Afgelopen zaterdag stond voor de mannen van het 1e zaalteam van FVC de finaledag op het Open Fries Kampioenschap in Franeker op het programma. Keeper Maylo en de spelers Cheriel, Sushiel, Abubakar, Justy, Marc en Wessel mochten onder toeziend oog van leider Saffie hun talenten weer laten zien. meer »

289x gelezen

Steun FVC Zaal 1 in eindronde OFK

13 januari 12:30  Niet alleen in de hoofdklasse van de zaalcompetitie (gedeeld 1e plaats met ZVF red.) presteert FVC Zaal 1 uitstekend maar ook op het Open Fries Kampioenschap (OFK) in Franeker werkt FVC Zaal 1 aan een sterke reeks. In poule 13 wist ons vlaggenschip in de zaal onder leiding van Cheriel Girdharie de 2e plaats te behalen achter 1e divisionist z.v.v. Urk. Overwinningen op v.v. Sleat (4-1), v.v. Nicator (2-0) en VVI Idskenhuizen 2 (0-3) en een gelijkspel tegen v.v. Heeg (0-0) waren voldoende om met een 2e plaats de volgende (poule)ronde te behalen.meer »

144x gelezen

Rekladruk nieuwe sponsor en partner FVC

13 januari 8:15  FVC presenteert Rekladruk zowel als nieuwe sponsor en als nieuwe partner binnen onze club. Dé drukkerij van Friesland is voor een aantal seizoenen verbonden aan onze club en zal onder andere zichtbaar zijn op een reclamebord langs ons hoofdveld. Daarnaast verzorgt Rekladruk het drukwerk voor FVC met als mooi affiche ons FVC Magazine. Een prachtige samenwerking tussen twee ambitieuze partijen. Op naar een mooie en succesvolle toekomst! meer »

344x gelezen

Reminder: meld je voor vrijdag nog aan!

11 januari 8:15  Aanstaande zaterdag 14 januari 2023 luiden wij graag met al onze leden, ouders van leden, vrijwilligers en natuurlijk sponsors het nieuwe jaar in op de Nieuwjaarsreceptie van FVC in onze sportkantine. Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 17:00. Later aanschuiven kan en mag zeker ook.meer »

116x gelezen

Een droevig bericht...

28 december 10:00  Beste FVC’ers, Ons bereikte het droevige bericht dat Ytzen Feitsma vorige week is overleden. In Ytzen verliezen wij als FVC een echte clubman die in de jaren 70 furore maakte in het eerste en later ook in het tweede elftal. Ytzen viel niet alleen voetballend op maar hij droeg steevast karakteristieke witte rekverbandjes tot aan de enkels over de toen nog rode kousen.meer »

2166x gelezen

Jij doet toch ook mee?

27 december 11:45  Ondanks een welverdiende kerstvakantie is helemaal niet voetballen natuurlijk geen optie voor de jongste voetbalsterren van FVC. Ze missen het vast al en straks verleren ze het nog! Daarom organiseren wij op woensdag 4 januari 2023 het “FVC Nieuwjaarsmixzaalvoetbaltoernooi” voor alle JO7 t/m JO10 leden in Sporthal Wiarda.meer »

316x gelezen

Een periode om terug te kijken

22 december 8:15  Beste FVC‘ers, Het jaar 2022 is bijna voorbij en de feestdagen staan voor de deur. Een periode om terug te kijken op een jaar waarbinnen weer veel gebeurd is binnen onze club. 2022 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin onder andere Rutte 4 eindelijk een feit werd na 9 maanden onderhandelingen, Covid 19 gelukkig op zijn retour ging en Poetin Oekraïne binnenviel.meer »

198x gelezen

Samen het nieuwe jaar inluiden

21 december 14:00  Op zaterdag 14 januari 2023 luiden wij graag met al onze leden, ouders van leden, vrijwilligers en natuurlijk sponsors het nieuwe jaar in op de Nieuwjaarsreceptie van FVC in onze sportkantine. Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 17:00. Later aanschuiven kan en mag zeker ook.meer »

148x gelezen

De plofballen liggen er klaar voor

16 december 16:00  Vanaf morgen (17-12-2022) gaan we weer van start met het jeugdzaalvoetbal voor onze JO7 t/m JO12 teams. Voor de tijden van de diverse wedstrijden en de diverse speeldata verwijzen wij je graag naar het speelschema op de website van FVC of Voetbal.nl of onze Clubapp.meer »

235x gelezen

Een welverdiende pauze voor iedereen

15 december 9:00  De winter staat eigenlijk niet meer echt voor de deur, afgelopen week was hij al volop aanwezig op en rond de velden van FVC. Tijdens de eerste fase van het seizoen hebben spelers, ouders en/of vrijwilligers hard gewerkt met veelal prachtige resultaten. Daarom is het de hoogste tijd voor een kleine pauze in het voetbalprogramma bij FVC om met vrienden en familie te genieten van de komende feestdagen en natuurlijk de nodige rust te pakken.meer »

148x gelezen

NEDERLAND – ARGENTINIE IN DE FVC ORANJEKANTINE

7 december 13:45  We zijn door! Hoog tijd voor de kwartfinale tegen Argentinië aanstaande vrijdag om 20:00 uur. De clash tussen twee voetballanden in hart en nieren en uiteraard Noppert versus Messi. Na het grote succes van de FVC Oranjekantine de afgelopen wedstrijden kan het niet anders zijn dat de FVC Oranjekantine ook aanstaande vrijdag open is voor voetbalminnend FVC. meer »

76x gelezen

Tijd voor BINGO!

4 december 13:45  Het mag weer, zaterdag 17 december is het weer hoog tijd voor een gezellige Bingo avond georganiseerd door de Club van Honderd. Deze keer in kerstsferen en met het thema de "Dure wintermaanden” en prijzen die hier uiteraard bij aansluiten.meer »

151x gelezen

Sinterklaas en zijn Pieten bij FVC

1 december 22:00  Het is ieder jaar weer afwachten, maar hij was ons gelukkig niet vergeten. Afgelopen woensdag hebben Sinterklaas en zijn Pieten ons wederom vereerd en verrast met een bezoek aan onze jongste leden. Onder luid getoeter kwamen de Sint en zijn pieten rond vier uur aan op het mooie Sportpark Wiarda.meer »

152x gelezen

Thuiswedstrijd vervroegd

1 december 18:30  Met dank aan de medewerking van FVC JO19-2, SJO DFC JO19-1, FVC 3 en BW’34 8 is het gelukt om de wedstrijd FVC 1 - Broekster Boys 1 aanstaande zaterdag vervroegd vanaf 14.00 uur te spelen. Kom ons vlaggenschip steunen in de laatste thuiswedstrijd van 2022! Vooraf een prachtige line up en na afloop om 16.00 uur in De Oranjekantine op groot scherm de WK-kraker NEDERLAND - USA. Tot zaterdag!meer »

125x gelezen

Bedankt, kopers en verkopers van loten

25 november 17:00  De Grote Clubactie zit er weer op en de jeugdige verkopers van FVC hebben een recordbedrag van € 4.080,- binnen gehaald met het verkopen van loten voor onze club. Een mooi budget om te besteden aan materialen en andere belangrijke zaken voor onze jeugd. Bedankt, jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers!meer »

103x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!