Sponsoren steunen opnieuw FVC 2 - FVC

Sponsoren steunen opnieuw FVC 2

Sponsoren steunen opnieuw FVC 2

21 mei 2022 14:00

Marcel Rijpstra

De vier sponsoren van FVC 2 van de zaterdag hadden al een sponsorcontract voor de (wedstrijd)kleding van dit vriendenteam. In verband met nieuwe uitshirts wilden de spelers de sponsoren langer aan hun binden. Ze hebben in overleg met die sponsoren het bestaande contract opengebroken en ervoor gezorgd dat de namen vanaf volgende seizoen nog drie jaren op hun tenues prijken. En zo zijn de spelers de komende jaren dus ook te zien met Ciratum BV, Jovi BV, Warmtemeterservice en Speedcargo Koeriersdiensten op hun kleding.

Het team, dat volgend seizoen FVC 3 zal worden vanwege de overgang van het eerste zondag elftal naar de zaterdag, is enorm blij met de sponsors en de verlenging. Jeroen, speler van het team, meldt dat het geweldig is dat het team er zo verzorgd en compleet qua kleding bij loopt en speelt. Het ziet er echt professioneel uit en laat niets te wensen over. Ook FVC is enorm blij met de sponsoren van dit team en bevestigd de positieve uitstraling met alle kleding die de spelers hebben gekregen.

Op de foto de sponsoren, van links naar rechts: Lokkie Fijma van Jovi BV, Rudolf Das van Ciratum BV, Wim Wiegers van Warmtemeterservice en Klaas Bosma van Speedcargo Koeriersdiensten.

20220521_FVC_2_sponsoren_tekenen.JPG


20220521_FVC_2_tenues_achterkant.png

Delen

Lees meer over:
FVC 2 FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!