Nieuwe shirtsponsors FVC 45+2 - FVC

Nieuwe shirtsponsors FVC 45+2

Nieuwe shirtsponsors FVC 45+2

16 december 2021 10:15

Leon de Boer

Het tweede elftal van FVC 45+ presenteert met gepaste trots drie nieuwe shirtsponsors. Bouwonderneming Bob, Sanisale & Keukensale en
LSG Schoonmaakgroothandel, zijn vanaf heden zichtbaar op de nieuwe shirts van de toppers van FVC 45+2.

Deze drie sponsoren zijn al verbonden aan onze club, maar breiden hiermee hun sponsorschap uit. Een fantastische samenwerking waar wij als club en zeker als FVC 45+2 heel blij mee zijn.

Over Bouw onderneming BOB

Bouw onderneming BOB is de betrouwbare partner in ontwerp, levering en realisatie van elk project. Bob heeft ruime ervaring op het gebied van verbouwingen, renovatieprojecten, nieuwbouw en installatie werkzaamheden en daarnaast keukens, tegels en sanitair. 

Zowel in begeleiding als uitvoering van A tot Z bent u bij B.O.B op het juiste adres. Een hecht team van vakmensen met oog voor de wensen van de klant. De totaaloplossing voor al uw bouwprojecten! 

Over Sanisale & Keukensale

Sanisale Leeuwarden, gespecialiseerd in badkamers. In hun showroom vind je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe badkamer. De badkamers worden aangeboden tegen scherpte tarieven. In alle stijlen zijn er mogelijkheden, van modern tot romantisch. 

Bij de sanitair outlet in Leeuwarden kun je echt alle kanten op! 

Keukensale Leeuwarden, de  keukenspeciaalzaak waar u nooit teveel betaalt. Zij geven u altijd de laagste prijsgarantie op keukens en keukenapparatuur van A-merken en topkwaliteit. In de ruim opgezette showroom profiteert u altijd van de vele voordelen.

Over LSG schoonmaakgroothandel

LSG is dé schoonmaakgroothandel voor professionele schoonmakers. Zij leveren onder meer aan schoonmaakbedrijven, glazenwasser, kantoren enzovoort. 

LSG is leverancier van diverse A-merken en private label producten voor zowel afhalen als levering in Nederland, België en Luxemburg.

Bron: FVC Sponsorgroep
Delen

Lees meer over:
FVC 45+2 FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!