Ciratum sponsor FVC 2

11 december 2020 8:00

Marcel Rijpstra

FVC 2 (van de zaterdag) presenteert met trots internationaal consultancybureau Ciratum uit Utrecht als nieuwe shirtsponsor. Ciratum heeft zich voor drie jaar verbonden aan dit veelbelovende jonge team. Het bedrijf heeft een mooie prominente plaats voor op het wedstrijdtenue van FVC 2. Dit team bestaat uit jonge voormalige FVC jeugdspelers die deels al jaren samen hebben gespeeld en aangevuld met een aantal spelers die na een jaar terug zijn gekomen bij de club. Samen staat er een mooi team dat al mooie resultaten heeft geboekt en momenteel tweede staat.

Over Ciratum

Ciratum is een snel groeiend internationaal opererend consultancybureau dat uitdagende klussen uitvoert binnen de energie-, water en telecomsectoren.

Hun mensen richten zich met specifieke kennis via adviseren, verbeteren, managen en IT-services op het verbeteren van operationele en tactische niveaus van organisaties. Zij voelen zich verantwoordelijk en helpen hun klanten hun uitdagingen te trotseren. Zij kennen een korte opstarttijd in het speelveld van hun klanten en zijn sterk in het snel laten zien van resultaat middels een kort en duidelijk Plan van Aanpak.

Zij zijn onderdeel van de klantorganisatie en geloven in nauwe samenwerking met (medewerkers van) de klant om zo écht resultaat te boeken. Zij dragen alles netjes over waarmee klanten weer terug in eigen kracht gebracht worden.

Ciratum is het consultancykantoor voor de samenleving, dat zich inspant om de eigen carbon footprint te minimaliseren, zich inzet voor de maatschappij en de verduurzaming hiervan en actief betrokken is bij de energietransitie. Hun manier van werken wordt gekenmerkt door een hoge mate van verantwoordelijkheid om hun klanten écht te helpen. Bij het bedrijf doen alle collega’s actief mee en hebben ze allemaal directe inspraak. Zij hechten veel waarde aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Voor meer informatie: www.ciratum.nl

Delen

Lees meer over:
FVC 2 FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!