OrangeGas hoofdsponsor jeugd FVC - FVC

OrangeGas hoofdsponsor jeugd FVC

OrangeGas hoofdsponsor jeugd FVC

14 augustus 2020 8:00

Marcel Rijpstra

LEEUWARDEN – OrangeGas, de leverancier van schone brandstoffen, heeft zich voor drie jaar verbonden aan de jeugd van FVC. Het bedrijf zal dit seizoen prominent zichtbaar zijn op de nieuwe tenues van de spelers van alle jeugdteams. Daarnaast zijn ook De Risicodesk, LSG Schoonmaakgroothandel en FGD sponsoren van de jeugd en zullen respectievelijk achterop en op de mouwen van het tenue te zien zijn. FVC is enorm in haar nopjes met deze geweldige sponsoring, ondersteuning en stimulans voor de eigen jeugd.

Op een zaterdag in de maand oktober zullen de nieuwe jeugdtenues worden gepresenteerd wanneer ook het nieuwe FVC zaterdag 1 team een thuiswedstrijd moet spelen. De sponsoren zullen uiteraard dan ook prominent aanwezig zijn.

OrangeGas_logo_2020.jpgOver OrangeGas

De schoonste brandstof, voordelig en altijd dichtbij, dat is OrangeGas. Bij onze tankstations vind je uitsluitend schone brandstoffen: Groengas (CNG), vloeibare CO2, groene waterstof, HVO100, ED95, snelladers en binnenkort ook LBG.

De brandstoffen worden altijd duurzaam en zo lokaal mogelijk geproduceerd. Zo beschikt OrangeGas over eigen biogasvergistingsinstallaties in Nederland waar eigen Groengas wordt geproduceerd uit de waterzuivering en restproducten. Onze snelladers bieden stroom aan van Nederlandse boerderijen en in de toekomst van onze eigen zonnepanelenprojecten.

De brandstoffen van OrangeGas zijn dus écht schoon en circulair en dragen daardoor bij aan een Happy Planet.

De_Risicodesk_300.jpgOver De Risicodesk

De Risicodesk Preventie & Verzekeringen is een onafhankelijk assurantie- en advieskantoor. Het assurantiekantoor richt zich op de zakelijke verzekeringsmarkt en behartigt de verzekeringsbelangen van zowel MKB- als Grootzakelijke bedrijven uit met name de drie Noordelijke provincies.

Naast portefeuillebeheer en schadebegeleiding wordt er door het team van De Risicodesk Preventie & Verzekeringen aandacht besteed aan de ‘preventiekant’. Middels een eigen risicoanalyse worden alle bedrijfsrisico’s uitgebreid in beeld gebracht en wordt er ingezoomd op de verschillende risicogebieden en de mogelijk te treffen (preventie)maatregelen. Dit met als doel om de risico’s (nog) beter beheersbaar te maken.

Ben je ondernemer en wil je je verzekeringspakket en bedrijfsrisico’s wel eens vrijblijvend laten doorlichten? Dan ben je bij De Risicodesk aan het juiste adres.   

LSG_Schoonmaakgroothandel_20170931.jpgOver LSG schoonmaakgroothandel

LSG is de schoonmaakgroothandel voor de professionele gebruiker van schoonmaakmiddelen en –materialen, sanitaire benodigdheden, schoonmaakmachines, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en aanverwante producten.

U kunt 24/7 bij LSG bestellen via uw eigen bestelsysteem, waarin de producten komen te staan die u graag wilt afnemen. Deze producten worden geleverd vanuit de vestiging in Leeuwarden in de gehele Benelux.

Ook voor het juiste schoonmaakadvies komt LSG graag bij u langs en indien gewenst worden er trainingen op locatie gegeven. 

Uiteraard is de particulier ook welkom op de vestiging aan de Uranusweg 4, die iedere werkdag van 8:30 uur tot 17:00 uur is geopend.

FGD_logo.jpgOver FGD

FGD is een professioneel verzekeringsbedrijf dat een compleet pakket van schadeverzekeringen biedt aan de relaties van de met haar samenwerkende kantoren. FGD gaat voor een langdurige en intensieve samenwerking.

FGD heeft volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Hiermee kan FGD in eigen huis  risico’s accepteren, polissen opmaken en schades afhandelen. Dit geeft slagkracht richting de met haar samenwerkende kantoren en daarmee ook richting de relaties van deze kantoren. Bovendien heeft FGD eigen verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede kwaliteit-/prijsverhouding. Daarnaast heeft FGD ruime inkoopmogelijkheden bij provinciale en beurs verzekeraars.

De met FGD samenwerkende kantoren en hun relaties worden door FGD vanuit jarenlange ervaring en specialistische verzekeringskennis op een professionele manier ondersteund bij al hun verzekeringsvragen, waarbij FGD de klant altijd centraal stelt.

Als intermediairkantoor en als relatie ben je bij FGD op het juiste adres.

Over FVC

De Friesche Voetbal Club is opgericht in 1919 en is gehuisvest op sportcomplex Wiarda in Leeuwarden. FVC is een familiare club met een professionele organisatie. De teams trainen twee keer per week en de selectie teams, die voornamelijk hoofdklasse spelen, kunnen drie keer trainen. Door het POP-principe (Plezier, Opleiding en Ontwikkeling, Prestatie en in die volgorde) toe te passen weet de club goede resultaten te behalen. Een ander speerpunt is het streven om de eerste selectie te laten bestaan uit 80% eigen spelers. De eerste selectie zondag speelt momenteel in de eerste klasse.

Delen

Lees meer over:
FVC Jeugd FVC Persbericht FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!