Wij waarderen onze sponsoren

17 januari 2020 13:15

Marcel Rijpstra

Als FVC zijn wij natuurlijk hartstikke blij met onze sponsoren. Bedrijven die onze vereniging steunen waardoor wij als FVC er mede voor kunnen zorgen dat er gevoetbald kan worden, onze financiële huishouding in balans is en er af en toe zelfs iets extra kan worden gedaan. Deze bedrijven maken zich kenbaar door reclame te plaatsen langs onze velden, op onze website en eventueel ook in ons jaarlijkse magazine. Als leden en vrijwilligers kunnen wij op onze beurt deze steun waarderen door bij onze sponsoren te gaan ‘shoppen’.

Om nu vrij eenvoudig te kunnen zien voor welke zaken we bij onze sponsoren terecht kunnen hebben we een ‘Sponsorwijzer’ gemaakt. Via ongeveer 25 categorieën kun je zoeken naar welke sponsor je voor je wens of aankoop kunt gaan. Deze bedrijven staan met naam genoemd en hebben allemaal een link naar hun website. Het hangt van het bedrijf af of je dan even moet bellen voor een afspraak of dat je er naar toe kunt om de gewenste artikelen te kopen of diensten te bespreken. Sommige van deze sponsoren hebben ook nog een (langdurige) actie en die kun je bekijken op de ‘Ledenvoordeel’ pagina.

Wanneer je uiteindelijk bij onze sponsoren hetgeen je zoekt niet kunt vinden dan kun je het vast en zeker online bestellen in ‘Onze Clubwinkel’.  Hierin zitten meer dan 400 bekende bedrijven met hun webshops en als je via de FVC-website besteld dan ontvangen wij als club ook een sponsorbijdrage. Het kost jou niets meer dan normaal, maar zorgt er wel voor dat je met je aankoop de club steunt. Enkele voorbeelden van bedrijven die mee doen in de clubwinkel zijn: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, HEMA, Decathlon, Blokker, hunkemöller, Albelli, greetz en Booking.com.

Bedankt voor jullie steun aan onze lokale sponsoren!

Delen

Lees meer over:
FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!