Een super begin van het seizoen

FVC JO8-2

21 - 3

Drachtster Boys JO8-3

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 02

Datum

4 september 2021 9:00

Accommodatie

Sportpark Wiarda
Ublingaplantage 6
8939EZ
LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Na de zomerstop, vanmorgen vol frisse moed de spelers van JO8-2 weer opgevangen op het complex. Vandaag wacht ons een wedstrijd tegen de drachtsterboys JO8-3, altijd spannend die drachtsterboys. Nieuw in ons midden waren Joost en Joël. Afgelopen week mochten we ook Elske en Morris verwelkomen in het team. Fijn is dat ze altijd samen trainen en mekaar dus al redelijk kennen. Na een goede voorbespreking met de spelers, werd al snel duidelijk dat ze mekaar goed aanvoelen. Binnen 5 seconden opent Milan de score met 1-0. Al snel na de aftrap prikt Zoí de 2-0 binnen. Milan maakt de 3-0 en Zoí tekent voor de 4e en de 5e. Nieuwe speler Joël maakt de 6-0 en de 7-0 in zijn 1e wedstrijd voor FVC. Milan werkt aan zijn doelpunten en maakt er 3 achter mekaar. Een super schot van Joost eindigt helaas net naast de goal. Morris maakt meet een fanatastische goal de 11-0. Na een korte pauze van 5 min scoort Mickaela na een prachtige solo actie. 12-0!!

De hoofdjes van de tegenpartij gaan wat naar beneden maar ze doen echt goed mee. Heel sterk met mooie goals vliegen de 12-1 en de 12-2 achter Noud de goal in. Onze held op de goal. Vorig jaar al vaak de vraag mag ik alsjeblieft op goal. En nu bij de JO8 mocht hij eindelijk de handschoenen aan en hij blijkt het talent van zijn vader te hebben.

We pakken de draad op na 2 tegengoals en Joël maakt er 13-2 van. De tegenstander laat zich niet kennen en weer met een prachtgoal is het 13-3. Mickaela tekent voor haar 2e goal. Joël maakt de 15-3. Het samenspelen gaat ze goed af en na een mooie paas van Mickaela op Zoí maakt Zoí het af en  is het 16-3.

Respect voor de tegenstander want ondanks alle tegengoals blijven ze het proberen. Maar een fantastische redding van Noud. En daarna nog een geweldige verdedigingsactie van Elske maakt dat ze niet meer tot scoren komen. Milan maakt de 17-3 en Morris, die de hele wedstrijd super verdedigd heeft, zie je denken: wat de rest kan kan ik ook. Youssof zakt naar achteren en Morris krijgt de gelegenheid om naar voren te gaan. Achter elkaar trapt ie 2 goals het doel in! 19-3 Milan maakt zijn 7e goal en dan komt Youssof naar voren. Een prachtige laatste goal komt op zijn naam. Een super begin van het seizoen met een leuke sfeer. We hadden best wat supporters langs de kant. Kortom een geweldige voetbal ochtend voor de spelers van de JO8-2

Groeten Tessa en Bianca

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!