Verslag Grapke

SVBO 1 (zon)

0 - 0

FVC 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 1e klasse F

Datum

21 oktober 2017 19:30

Accommodatie

Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B
9363EH
MARUM
tel. 0594-642163

Wat is dit in de LC ? Amper 2 regeltjes over de wedstrijd SVBO – FVC maar wel suwat een hele bladzij over Oldeboorn tegen Blue Boys waar ze anders wel 80.000 euries voor kenne vanguh met een reclame van Ype Kramer of CSL Digitale voorsprong. Oldeboorn…balle die lui in Leewaddn ofsuh ? Waar leit dat ? Bij winst staat FVC ook nog bovenaan. Heeft Sake Hoff niks meer te vertellen bij die krant ? Hij zei altietn van wel.Midden in de bespreking vraagt onze buschauffeur waar ik blijf. Ik moet richting Sponsoren tent SVBO waar schalen met koude en warm buffet staan te wachten. 1 en al liflafjes middenin de warming up te verorberen. Ik weet zeker dat als Hollie nog trainer was hij voor, in de rust en na de wedstrijd was aangeschoven. Tranier Groote had ut veelsten te druk om al zijn kennissen uit deze contreijen te ontmoeten. Iedereen kent um hier vanaf de Hunebedbouwers, diernnntuun Emmnnn jaaa tot aan de Boogie bar tot aan het centrum van Westerbork.

Zelfde opstelling als vorige week. DE 4e minuut FVC gevaarlijk door. Leon Faber passt op Rick van Loon die kansrijk hoog over schiet. 6 min later FVC al een wissel. Jesse Wijbenga last van de hamstring en die baalt want speelt alle vorige wedstrijden. Brent Wijbenga ruikt zijn kans. FVC meer aan de bal en een loerend SVBO. Rene Hoen weet nog maar net met een sliding een goal te voorkomen. Rick en Leon weten nog 2 mogelijkheden niet te benutten voor de rust. Na rust wat hetzelfde spelbeeld. FVC dreigender maar SVBO gokt het laatste kwartier door constant 4 man voorin te houden. Doelman Sander Schaafsma is evenwel paraat evenals keeper Ebeltjes van SVBO die zijn teamgenoten wel scherp houdt door coaching. De mooiste kans is voor Leon Faber die al glijdend de trekbal van Mick Reitsma in de 5 meter over schiet. In de 88e minuut schiet Mick de bal op de paal en blijft het 0-0. Toch goed ingeschat dus door de LC om naar Oldeboorn te gaan. Prachtig de tactische zet van de coach van SVBO Veneboer.
Hoen wordt afgedekt en dat is logisch maar door 2 man ? Zelfs na de wedstrijd weken ze niet van de zijde van Hoen. Als Rene die dansvloer was opgegaan stond ie niet alleen met die leuke dames te dansen maar ook met 2 kerels. Fantastisch feestje. Onze Mickey in duet met de grens van SVBO, elk levenslied zingen ze, voelen mekaar helemaal aan… Erasmushiem of Greunshiem zouden aan hun voeten liggen. Om een uur of 12 maar eens weer op weg naar Leewaddn, wat een avond.
Goed geregeld daar in Barger Oostervelt dus die return wordt utselfde. Om mij ook met scheidsrechter Bouw uit Groningen , is 1 van de beteren deze avond op de grensrechter Karst en Mickey na.
Waa Haar is dat Feestjuhhhhhhh, Hier is dat Feestjuhhhhhhh

Met vriendelijke spo( r )t Groet,

Grapke
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!