Verslag Grapke | FVC - Noordster

FVC 1 (zon)

4 - 1

Noordster 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 1e klasse F

Datum

15 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B
9363EH
MARUM
tel. 0594-642163

Tegen Noordster uit Ouwe Pekela. Rood witte gestreepte shirts en zwarte broek en dat clublied vergeet ik nooit weer, mocht er altietn graag tegen balle, tegen die jongens van De Klomp. Doodzonde dat ze niet meer bestaan. Goeie herinneringen aan Zuidervelt, Hoen en nooit vergeete Herman Juckers.
FVC start weer ijzersterk, net als in de voorgaande 2 wedstrijden. De 3e minuut scoort Leon Faber en FVC laat af en toe mooi voetbal zien. Snelle aanvallen en ut publiek begint ook weer aardig mee te leven want vinden dat dit jonge ploegje met een 5 tal A1 spelers van vorig seizoen ut hartstikke leuk doet. Nou nog dat Fox en Ziggo ophoue met uutzenden van Willem 2 tegen Nac en Formule 3 op de zondagmiddag, FVC livemuziek in de kantine en Jan en Alleman staan weer langs de lijn. Onze rechtsback Jordy van Loon met een opkomende actie a la Alves en laat met een schitterend schot de 2-0 aantekenen.
De trainer van Noordster zint dit allemaal niet en probeert via wat armoedige verbaal lullige zuigende..nee ho anders geen 18 plus, verbaal lullige diepgaande..nee oek niet verbaal lullige opruiende nergens op slaande taal FVC van hun apropo te brengen. Iets van “FVC is een jankploeg en ouwe hoere een hoop onder mekaar “. Ik weet niet waar die trainer dit vandaan heeft want ik zit nou voor het 17e seizoen op de bank en heb hem nog nooit gezien, laat staan zien voetballen. Hij kan beter coachen dat zijn ploeg misschien wat vaker de bal raakt ipv een enkel en oek die bal naar die rood witte shirts speelt. Nog voor de rust weer Leon Faber de 3-0.
Volgens mij heeft ie ook zitten te janken in de rust en dan tegen zijn eigen ploeg Noordster en dat is logisch want hij wil niet met een nulletje of 5 terug naar Ouwe Pekela. Noordster is wat scherper en Rick Wubs scoort de 3-1 in de 60e minuut. FVC begint weer te janken op nee kul FVC pakt het weer op. Brent Wijbenga en Robin Hollander er in en Brent met een prachtige pass op Mick Reitsma die vanaf de zijlijn met een strakke voorzet op maat Rick van loon bedient die a la Gerard de bal in de verste hoek knikt 4-1. Wat een prachtige goal uit een sublieme aanval.

Subliem was het ook de dag ervoor. Met een 34 kerels van Visclub ’ t Dobbertje beleefden we weer onze traditionele visdag. Uitstekende visdag met alles er op en er an, een 12 snoeken waarvan de grootste 107 centimeter, Topschip de Vrouwe Nieske, genoeg bier, een uitblinkende Joepie van Tuinen, de 5 sterren rooie kool met hachee van Pellinksi, DJ SIEGIE die voor ut eerst bijna in 30 jaar verstek liet gaan, prijzen voor de onnozelste, meest trouwe, weggooibeker verwoord door de man die deze visclub nooit meer doet vergeten,onze voorzitter, en natuurlijk dat lekkere wijf uit de Dominicaanse Republiek ……ooh nee deze keer niet, gelukkig maar, te veel mobiele telefoons.

Met vriendelijke spo( r ) tgroet,

Grapke

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!