Herstart trainen senioren tot 27 jaar

1 maart 2021 15:45

Marcel Rijpstra

Maanden konden onze senioren niet of nauwelijks trainen en voor de spelers van 27 jaar en ouder verandert dit helaas nog niet. Anders is het voor de senioren van 18 tot 27 jaar die vanaf woensdag 3 maart 2021 weer mogen sporten. Zij kunnen hun conditie weer opbouwen en in clubverband een balletje trappen. Het verruimen van de regels voor buiten sporten is een tegemoetkoming aan jongvolwassenen vanwege het gebrek aan lichaamsbeweging en de negatieve invloed op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Volgens ons is dit niet iets wat alleen voor deze leeftijdsgroep geldt, maar het is in ieder geval een positieve ontwikkeling.

Met het weer gaan trainen van de jongere seniorenteams moeten we wel nog steeds rekening houden met de avondklok. Hadden we de trainingen van sommige jeugdteams al iets gewijzigd, zodat ze om 20:15 weer op huis aan kunnen, nu moeten we in een nieuw tijdelijk schema hier ook rekening mee houden. Onze Commissie Technische Zaken kan ontzettend goed puzzelen en daarom is het ook gelukt om dit schema in elkaar te zetten. De seniorenteams zullen trainen tot uiterlijk 20:30 om ook hun genoeg tijd te geven om thuis te komen voor het ingaan van die avondklok.

Wij zijn ontzettend blij dat er weer meer leden hun sport kunnen gaan beoefenen en hopen dat dit binnen niet al te lange tijd ook voor alle ‘bankzitters’ gaat gelden. Ook nu willen wij iedereen er aan herinneren dat de maatregelen rondom het bezoek aan het sportcomplex nog steeds van kracht zijn en dus alleen één van de leiders aanwezig mag zijn, herkenbaar aan een geel hesje. Veel plezier!

Het tijdelijke trainingsschema.

20210203_FVC_Trainingsschema_tijdelijk_klein.png

Bron: CTZ
Delen

Lees meer over:
FVC Senioren FVC Trainingen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!