FVC Zaalvoetbal?

20 februari 2021 17:15

Marcel Rijpstra

Dit seizoen heeft FVC een nieuwe tak aan haar vereniging toegevoegd, namelijk het zaterdagvoetbal. Deze beslissing is genomen nadat er (veel) vraag was onder de leden om op zaterdag te (blijven) voetballen en de positieve stemming hierover in de Algemene Ledenvergadering begin vorig jaar gaf het startsein. En nu hebben we, naast de zondagteams, twee seniorenteams op de zaterdag. En dan nu ook zaalvoetbal?

Omdat we ook regelmatig horen dat leden naast het veldvoetbal (of alleen) in de zaal actief (willen) zijn hebben we een enquête opgesteld om de vraag te meten. Als daaruit blijkt dat er ook voor zaalvoetbal een flinke belangstelling is en we teams kunnen samenstellen dan zal FVC dit (ook) faciliteren per volgend seizoen 2021-2022.

Onder dit bericht vind je de link voor de enquête over zaalvoetbal bij FVC. Je kunt hierin aangeven of je belangstelling hebt. De enquête kan ook ingevuld worden door niet leden van FVC die willen deelnemen aan het nieuwe zaalvoetbal bij onze club. Naast spelers zijn uiteraard ook vriendeteams welkom.

Vul hier de enquête in voor FVC Zaalvoetbal.

Delen

Lees meer over:
FVC Zaalvoetbal
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!