Spaar munten voor FVC bij Poiesz

15 februari 2021 10:15

Marcel Rijpstra

Ook dit jaar doet FVC weer mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Vorig jaar moest de actie helaas worden afgebroken door de maatregelen rond Corona. Maar dit jaar geeft de Poiesz de jaarlijkse actie dus weer een nieuwe kans. Zeker in deze tijden is een dergelijke bijdrage uit een actie zeer welkom. De actie start vandaag en loopt tot en met zondag 11 april 2021. Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten.

Wij moedigen onze (ouders van jeugd)leden daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen voor de club. Door de munten in onze koker te stoppen bij de Poiesz supermarkt in de wijk Aldlân in Leeuwarden help je mee om deze actie te laten slagen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker wordt gestopt van FVC, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Doe je je boodschappen bij een andere Poiesz supermarkt en ben je niet in de gelegenheid om deze naar de Poiesz supermarkt in Aldlân te brengen, geef de munten dan aan de teammanager. Wij zullen ervoor zorgen dat de munten worden ingenomen en in de koker van FVC terecht komen.

Bedankt voor jullie medewerking.

2000755_POIESZ_JSA_BANNER_VOOR_CLUBS.png

Bron: Commissie Activiteiten
Delen

Lees meer over:
FVC Activiteiten FVC Jeugdactie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!