2 oktober 2016 11:00

Scheidsrechter

Brouwer, M

De week was weer voorbij. Een lekkere zondag voetbal stond weer voor de deur. FVC2 moest het gaan opnemen tegen Jubbega2.
De wedstrijd begon rustig en FVC2 had veel balbezit. Met dit balbezit werd alleen niets gedaan en zo kon de tegenstander rustig op een foutje van onze kant wachten. Die foutjes kwamen en daardoor kon Jubbega2 er soms gevaarlijk uitkomen. Gelukkig hebben we nog een goede keeper op goal. Een paar goede kansen voor FVC2 konden helaas niet in goals worden omgezet en zo ging een saaie 1e helft voorbij.
In de rust werden hier en daar aanwijzingen gegeven en werd er gewisseld. De 2e helft was eigenlijk ook niet echt aantrekkelijk om naar te kijken. Wel zocht FVC2 meer de aanval op en gaf het achterin niets weg... tot ergens 15/10 minuten voor het einde.. Balverlies voorin zorgde voor een snelle counter waarbij een meerderheid Jubbega2 spelers de verdediging wist uit te spelen, 0-1.
Kwaaie en balende gezichten, logisch als je weet dat je van deze tegenstander niet mag verliezen. De aanval werd meer gezocht en kleine kansjes deden zich voor. Actie in de 16, tackle op de man, penalty! Als we nou maar niet naar de lampjes uit Eindhoven hebben gekeken. Sommigen keken niet en anderen konden de penalty tot in detail beschrijven, het bleef 0-1.. Vlak voor tijd kregen wij nog een grote kans, maar deze werd op onmogelijke wijze gemist. Daarna was er nog een opstootje en eindigden wij met verbazing helaas met 10 man ??.. Gaan we dan nu echt verliezen? Nee, via een klutsbal kon Jeffrey Timmer de bal nog achter de reserve keeper schieten, 1-1. Vrij snel daarna was de wedstrijd voorbij.. Doodse stilte in de box, besef dat we....?
Ach boys, deze wedstrijden horen er jammer genoeg ook bij. Dat het beter, scherper en sneller moet weten we allemaal. Koppies omhoog en gaan ????