Scheidsrechter

Richard Zuiderveld

Accommodatie

Onbekend

Weer een vroege wedstrijd op deze toch wel frisse zaterdagochtend. Na de mooie eerste wedstrijd met een knappe overwinning moesten we vandaag aantreden tegen St. Annaparochie. Ondanks dat de tegenstander op papier een van de zwakkere ploegen zou moeten zijn waren ze in de beginfase toch regelmatig op onze helft te vinden. Daarna werd St Anne teruggedrongen en bij één van de eerste aanvallen schoot Rick Jan van dichtbij raak, 1-0.
St. Anne deelde nog wel een paar plaagstoten uit maar in de 12e minuut was het Stijn die voor de 2-0 zorgde en daarmee was de weerstand eigenlijk gebroken. Er waren nog wel kansen om de voorsprong te vergroten maar met 2-0 gingen we de rust in.

De tweede helft gingen we door zoals de eerste was afgesloten. Nu was het de beurt voor Jorrit. Samen met Stijn gekomen van F5 en een echte versterking voor F4. Binnen enkele minuten maakte Jorrit de 3-0 en de 4-0 en in de 34e minuut zelfs de 5-0. Een ware hattrick dus, klasse!
In de slotfase van de wedstrijd was het Stijn die de eindstand bepaalde, 6-0.

Een prima wedstrijd van een team waarvan de spelers elkaar steeds beter weten te vinden. Na een wat teleurstellende najaarscompetitie lijkt het erop dat er deze competitie meer in zit. Over twee weken wacht de koploper en dan weten we waar we echt staan.