Scheidsrechter

Richard Zuiderveld

FVC F4 - Rijperkerk F1

Zonnetje erbij en geen wind, een heerlijke ochtend om te proberen de eerste punten te pakken.
Vandaag was Rijperkerk onze vierde tegenstander in de competitie. Het begin was wat onwennig en de eerste aanval van de gasten was meteen raak, 0-1.
Daarna pakten ze het goed op en werd er wat verder van de goal af gespeeld en kwamen de eerste kansen. Een schot van Rick Jan in de elfde minuut bracht ons op gelijke hoogte, 1-1. Snel na de aftrap van Rijperkerk veroverden we de bal en door een fraai schat van Braydon kwamen we op een verdiende voorsprong, 2-1.
Zowel FVC als Rijperkerk kregen daarna verschillende mogelijkheden waarbij Bjorn een paar keer de bal goed pakte maar vlak voor de rust kwam Rijperkerk toch weer op gelijke hoogte, 2-2.

In de tweede helft kregen we weer een aantal mogelijkheden en uiteindelijk trof Rafael doel, 3-2.
Helaas stond de 3-3 snel op het scorebord want na wat slordigheden schoot Rijperkerk raak.
In de slotfase van de wedstrijd werd een schot van FVC door de keeper in eigen doel gewerkt, 4-3!
Zou het dan toch lukken?
Rijperkerk kwam nog een paar keer gevaarlijk voor onze goal en daaruit kwam dan toch nog de 4-4. Gezien de wedstrijd en de kansen over en weer een terechte uitslag en het eerste punt.

Bjorn keepte vandaag zijn laatste wedstrijd voor F4. Helaas voor ons zullen we op zoek moeten naar een vervanger maar we gaan volgende week met vertrouwen naar Harlingen.
Bjorn, bedankt en succes bij je nieuwe club.