Mannen zondag, 1, 1e klasse F

13 december 2015 14:00

Scheidsrechter

Horst, W.

De wedstrijd is amper 1 minuut jong of de bal ligt er al in 0-1. Rick van Loon op de brommer naar binnen, dreigend naar buiten en weer naar binnen en een schot verste hoek.

Rene Hoen in de 3e minuut al een smerig broekje en shirt en Edelstomerij Miedema vraagt maandags of Hoen zijn eigen tenue niet aan had. Ho ho Rene volgens mij het meeste balbezit en een weer heel fraaie goal.
De 0-2 in de 34e min na een pass door de lucht van Omar Wijnja in de loop van Hoen die met buitenkant wreef de bal over doelman Robert Smit lepelt.

Het middenveld waar Hoen met regelmaat opduikt is bagger, echt een zwaar veld en dan janke ze over ons kunstgrasveld...oké wel beton met 4 ton bandengruis erop, maar toch vlak. Zat die Florijn nog maar als wethouder in Leewaddn, had het goed voor met de sport, lieve jongen, hadden we voor de winterstop nieuw kunstgras. Op rozen FVC in de 43e min bij de 0-3 van Rick van Loon die na een actie met gevoel verste paal inschiet, met links.

Op rozen zeg ik maar ook in de rust waarschuw ik onze jongens want ze hebben me wat te veel lol, teveel grapjes. "Een vrouw staat naakt voor de spiegel, tilt haar linkerborst op dan haar rechter. Laat ze weer vallen, bekijkt profiel opzij. Haar gezicht betrekt en zegt tegen manlief m'n borsten zijn te klein. Anders dan gewoonlijk stelt manlief haar nu niet gerust dat dat helemaal het geval niet is maar komt met een suggestie: Als je wilt dat je borsten groter worden moet je een stuk toiletpapier pakken en hiermee tussen je borsten wrijven. De vrouw wil dit wel proberen en begint ijverig te wrijven. Hoe lang moet ik hiermee doorgaan? De man zegt dat ze over een jaar gaan groeien. De vrouw stopt onmiddellijk en bijt haar man toe denk je nou echt dat ik regelmatig met een stukje wc papier tussen mijn borsten wrijf totdat ze groter worden ? Waarom niet zegt de man ut is bij je kont ook gelukt".

Ik zei nu weer scherp jongens vanaf de 1e minuut 2e helft want Nieuw Buinen miste zeker een 4 tal echte kansen die 1e helft. Doelman Sander Schaafsma is trouwens ook een sta in de weg, pakt vooral die kopbal onder in de hoek met een katachtige reactie. Sander is 90 minuten, 93 minuten scherp en blijft zich met de wedstrijd bezig houden, de rest van de week is het net of is Sander entertainer op de kermis.

Ongelooflijk FVC trapt af die 2e helft, bal naar Hollie Hollandse Nieuwe en die tikt terug op Omar en Nieuw Buinen direct storend de bal veroverend en alleen voor doelman Schaafsma die redt.
Ik hou voortaan mien bek wel in de rust, ze luistere toch niet de jeugd van tegenwoordig. Ik wel mooie band, goeie nummers "Manon ik wil met jou wel een blokje om " ......
Arno wisselt want door het zware veld is het een slijtageslag. Karst, Tijn en Jehannes erin.
Nieuw Buinen gaat er vol voor, incasseert een 3 tal gele kaarten maar schept zich die 2e helft nog wel een 6 tal 100 % kansen.
FVC is wat slagvaardiger en scoort in de 69e min de 0-4 via een rake kopbal van Omar Wijnja. Tuurlijk is ie raak anders staat het niet 0-4.

De 1-4 een 20 minuten voor tijd en Nieuw Buinen mist tot het eind nog een 3 tal kansen.
Voetballend helemaal niet slecht Faraouni en Hamming op het middenveld, gelukkig voor ons speelt Jeroen Buurke niet meer bij Nieuw Buinen.