5 september 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na een hele lange pauze mochten de jongens van FVC JO-8 eindelijk weer de wei in. Wat hadden ze er zin in!

Tegenstander was vandaag Zwaagwesteinde JO-8-1 en vanaf het begin waren beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd. Het spel ging voortdurend op en neer, maar het was FVC die wat scherper begon en al snel een aantal doelpunten scoorde. Ze kwamen zelfs 3-1 voor, Zwaagwesteinde kwam weer op 3-3, maar vlak voor rust werd het nog 4-3 in het voordeel van FVC.

Na een beker limonade gingen we de 2e helft in. Het spel flitste weer continu op en neer en er vielen flink wat doelpunten. Zwaagwesteinde had deze helft de smaak te pakken en liep een aantal doelpunten uit. Er was nog een flink slotoffensief van FVC, ze kwamen ook nog erg dichtbij, maar het was net niet genoeg. Zwaagwesteinde was de 2e helft wat scherper in de afronding en won uiteindelijk met 10-8.

We hebben genoten van de inzet en het enthousiasme van het team, helaas net verloren maar dat kon de pret eigenlijk niet drukken. We mogen eindelijk weer!