Hoofdklasse 03

7 december 2019 10:30

Scheidsrechter

P. Lut

Vandaag op naar Bolsward, de laatste wedstrijd van een prachtige competitie waar iedereen van iedereen kan winnen. Bolsward bezet de laatste plek maar dat zegt natuurlijk niets en dat bleek vandaag. Gelukkig was Lucas er vandaag weer bij.

We begonnen vandaag niet helemaal scherp aan de wedstrijd, maar goed we kregen wel een aantal kansen. Helaas gingen we vandaag teveel voor eigen succes voor de goal. En Bolsward kwam vervolgens beter in de wedstrijd met een aantal gevaarlijke lange ballen kwamen ze er door en Devin redde een aantal keren heel mooi. Maar goed uiteindelijk werd het toch 1-0 voor Bolsward en met 1-0 achterstand gingen we de rust in.

Op zich was er nog niets aan de hand en opdracht was voor de tweede helft ons eigen spelletje te spelen en niet mee te gaan in het spel van Bolsward. Helaas lukte dat niet en werd het 2-0 en niet veel later met een omstreden goal 3-0. We werden wel sterker maar Bolsward counterde goed en kwamen op 4-0. Het laatste kwartier werd het spel dan wel beter en kwamen we via een mooi afstandschot van Nathan nog op 4-1. Helaas was het te laat om nog verder terug te komen in de wedstrijd.

Vandaag was het een off-day en moeten we de wedstrijd maar snel vergeten, maar hopelijk hebben we er ook een beetje van geleerd. Het goede nieuws was vervolgens wel dat we de 2e plaats hebben weten te behouden in de hoofdklasse en dat is natuurlijk een geweldige prestatie van de jongens! Gefeliciteerd! We gaan nu lekker de zaal in tegen weer nieuwe tegenstanders wat natuurlijk harstikke leuk is.