Hoofdklasse 03

5 oktober 2019 10:00

Scheidsrechter

Harrold Bergsma

De dag begon vandaag prachtig met een zonnetje en nadat trainer Edwin nog eens de tactiek van het huisje had uitgelegd begonnen we aan de wedstrijd tegen Zeerobben. Zeerobben had al twee keer gewonnen, maar dat maakte de jongens niet uit we begonnen scherp aan de wedstrijd en met prima spel hield FVC Zeerobben steeds onder druk. En na 11 minuten kwam daar de beloning met de 1-0 door Luka, weer een typische Luka goal door goed door te zetten en met een beetje hulp van Zeerobben! De jongens bleven goed doorgaan en het huis op het middenveld stond goed, niemand kwam er door heen en verdedigend werd er niets weggegeven. Kansen op 2-0 kwamen en er en met een prima assist van Mo kon Nathan de 2-0 maken!

Met een lekker gevoel gingen we de rust in even bijkomen van een prima eerste helft. We wisten dat Zeerobben de 2e helft meer zou gaan aanvallen en we kwamen dan ook meer en meer onder druk te staan. Maar door goed te verdedigen gaven we geen kansen weg en alle hoge ballen waren voor Devin die weer prima keepte. Door een ongelukkig momentje kwam Zeerobben op 2-1 en toen werd het wel heel spannend. We liepen steeds meer achteruit en Zeerobben werd sterker maar iedereen bleef knokken en hardwerken. Gelukkig werden er geen kansen meer weggegeven en was de winst na het eindsignaal dan ook echt verdiend.

Wat een top prestatie van iedereen!! Iedereen was vandaag TOP en door hard te werken werd de koploper verslagen. En oh oh wat was het spannend maar de ontading was groot. Na een verdiend lekker zakje chips van Bianca kunnen we terug zien op mooie wedstrijd op naar Balk volgende week!