75'
87'

1e klasse 03

16 november 2019 14:00

Onze JO19-1 junioren hebben ook hun achtste wedstrijd weten te winnen. Ook al keek het team een lange tijd tegen een 1-0 achterstand aan. Waar het team in de eerste helft nauwelijks aan voetballen toe kwam werd dit in de tweede helft steeds beter. Op het sportpark Deinum, waar een soort koude Wiarda wind blies, wist Kylian de wedstrijd vlot te trekken met zijn goal zo tegen de 75ste minuut. Het was Gwenaël die slechts vijf minuten later de 1-2 scoorde. Kijk vooral naar de foto met de ontlading van hem en het team. Bij dit tweede doelpunt nog wat meer paniek bij de tegenstander die ballen weg begon te trappen. En dan is het onze witte (maar was zwarte) Piet (nog wel met oogschaduw) die zijn afgedwongen speeltijd bekroont met een prachtige goal. Eindstand 1-3 en dus 24 punten uit acht wedstrijden. Volgende week naar Sint Annaparochie voor een laat in de middag wedstrijd.