... (schot)
76'

Groep 3 27

8 september 2018 17:00

Ook voor FVC JO17-3 is het seizoen begonnen. Na twee pittige en leuke trainingen stond de eerste bekerwedstrijd op het programma. S.F. Deinum JO17-2 was de tegenstander en om 18.50 was de eindstand 2 - 5 voor onze jongens.

De wedstrijd stond gepland om 17:00 uur. Aangekomen op het nieuwe complex van Deinum ga je in de kantine een kop koffie halen...... Dat was er niet meer. Bauke Zuidema was van slag omdat zijn vaste ritueel nu niet kon. ( koffie en lullen). Gelukkig heb je dan de secretaris van FVC bij je en dan krijg je alsnog koffie in plaats van bier.

Jessica heeft wederom het materiaal voor de jongens prima geregeld. Vooral de waterzak werd met veel applaus ontvangen! Al snel concludeerde Jan Snoei dat de zak lekte. Dus gelukkig hadden we wat te zeuren.....

Want zeuren hoeven wij niet. De jongens van FVC JO17-3 hebben geknokt voor elke meter en hebben elkaar positief gecoacht. Het is weer een hele fijne groep om te begeleiden. Voor de rust scoorden we drie maal: Henk Brandsma 2x en Robin Haakma. Na rust liepen we uit na 0 - 5 door doelpunten van Huub de Jong en Robin Zuidema. Daarna liet FVC de teugels vieren en kon Deinum nog tweemaal scoren.

Ja en dan let je toch nog op de tegenstander en dan kijk je nog naar hun dug out, of er dan toch nog een supersub is. Maar dan concludeer je dat er 1 wissel  zit met vier "rokende" moeders en dan weet je dat de overwinning binnen is.

Ook wil ik de meegereisde ouders weer bedanken voor hun support. Het is geweldig om te zien dat we meer publiek hebben dan de tegenstander. Bob H. bedankt voor het vlaggen.