Datum

12 november 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd MKV JO9-3 - FVC JO9-2 op het programma. Daar de wedstrijd pas om 10 uur begon was het nog behoorlijk fris en zaten de vrouwelijke supporters warm bijelkaar in de dug-out van de tegenstander om ons team aan te moedigen, wat overigens goed te horen was, veel dank hiervoor!!!!.

Vanaf de aftrap werden aardig wat kansen niet benut van beide kanten waarna onze rots in de branding Sebastiaan het maar eens probeerde vanaf 20 mtr en wat ging ie d'r lekker in zeg. Met een fantastische redding van onze keeper Djimmer gingen we de rust in met een 0-1 voorsprong. Na een korte pauze en een mierzoet bakje limonade zouden we de tweede helft meer de vrije man opzoeken.

Ricco had het op z'n heupen en liep d'r dwars door heen en scoorde de 0-2. Nadat de 1-2 was gevallen kwamen de jongens van FVC los en viel de ene na de andere prachtige goal te bewonderen. Via een corner van Witte kwam de bal bij Braydon en via knie en lat werd het 1-3. Nadat Nils in de diepte werd gestuurd en de 1-4 scoorde was de wedstrijd beslist. Wanneer Mylan de bal opeiste op 10 mtr vd goal en de bal in gedachte al in de goal zag gaan besloot hij dat dit maar eens werkelijkheid moest gaan worden en zijn allereerste goal voor FVC was een feit. Het slotakkoord van Braydon mocht d'r ook zijn na goed samenspel met Ralph en zodoende stond er een 1-6 overwinning op 't bord.

Voor 't eerst deze competitie wist de gehele achterhoede te scoren. Dank aan alle supporters die ons ondanks de kou weer luid hebben aangemoedigd. Volgende week staat er geen competitie wedstrijd gepland maar mogelijk wordt er nog gezocht naar een tegenstander om te oefenen.