32'
36'

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 2e klasse 13

8 oktober 2016 9:00

Vanochtend vroeg op voor de uitwedstrijd tegen Stiens. Om 09:00 uur begonnen aan de wedstrijd, eerste helft was slordig en stonden we teveel op verkeerde posities en gingen we de rust in met een 1-0 voorsprong door een goal van Mart (witte).

In de rust de koppen bijmekaar gestoken met een heerlijke beker limonade.Vanaf de start in de 2de helft weer heerlijk de bal rond laten spelen, zoals we graag willen spelen, met de vrije man te zoeken en via de zijkant. Via Braydon 2-0 en 3x Nils een 5-0 overwinning behaald.

Trots op iedereen en vooral op Mylan met een geweldige 2de helft. Klasse kanjer. Ook Djimmer heel goed gekeept met fantastische reddingen in de 2de helft.Volgende week spelen we thuis om 08:45 uur tegen Leovardia.

Iedereen bedankt en een heel goed weekend gewenst.