Sporten met maatregelen

2 mei 2020 11:45

Marcel Rijpstra

Nog een paar dagen en dan gaat ook onze jeugd weer los met trainen. Eindelijk weer het veld op na vele weken niet naar de voetbalclub en zelfs een afgesloten sportcomplex. Weer terug naar het oude wordt het helaas (nog) niet. Het sporten is weer mogelijk maar met maatregelen waar iedereen zich aan moet houden. Sinds de aankondiging dat sporten weer mag zijn de vrijwilligers van FVC druk bezig geweest om die maatregelen vorm te geven. Het is belangrijk dat iedereen deze goed leest en dat ouders deze uitleggen aan onze jongste jeugd. Maar we kunnen in ieder geval weer sporten!

Van vele ouders hebben we al berichten ontvangen dat de kinderen staan te springen om weer naar FVC toe te komen om te sporten en hun vrienden te zien. Vanaf aanstaande woensdag 6 mei zullen onze velden weer een vertrouwd beeld geven met leden die plezier hebben en trainen. Als club zijn we uiteraard ook hartstikke blij dat dit weer kan. Maar daarnaast hebben we wel te zorgen dat dit gebeurd volgens de afgekondigde maatregelen. Alleen op deze manier kunnen we (blijven) sporten en de veiligheid van iedereen in acht nemen.

We hebben een brochure samengesteld waarin alle maatregelen worden beschreven en de regels waaraan de jeugd en vrijwilligers zich moeten houden. Deze wordt ook naar iedereen gemaild en is onder deze tekst en het trainingsschema ook te downloaden. Nogmaals het verzoek om deze goed door te nemen, zodat iedereen op de hoogte is. In de brochure staat ook het (voorlopige) trainingsschema welk we ook nog even apart onder deze tekst laten zien. Het zal allemaal even wennen zijn, maar met z’n allen zorgen we ervoor dat we weer samen veilig kunnen sporten.

Trainingsschema

FVC_Trainingsschema_vanaf_11_mei_2020_A_.jpg

FVC_Trainingsschema_vanaf_11_mei_2020_B.jpg

 

Brochure Maatregelen sporten

FVC_Maatregelen_sport_kaft.jpg

Bron: Bestuur
Delen

Lees meer over:
FVC Jeugd FVC Maatregelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!