In memoriam: Jan Willem Kramer

18 januari 2019 13:45


Ons bereikte het droevige bericht dat Jan Willem Kramer dinsdag 15 januari 2019 is overleden.

Jan Willem was samen met zijn vrouw Sandra een zeer betrokken vader van twee van onze jeugdspelers Martijn en Dennis. Als er hulp nodig was bij activiteiten en Jan Willem was in de gelegenheid, dan kon je zeker een beroep op hem doen. Afgelopen seizoen was hij nog leider van het team van zijn jongste zoon.

Daarnaast was hij sponsor met zijn bedrijf Eksa. Samen met andere sponsoren zorgde hij ervoor dat de teams van zijn jongens voorzien werden van mooie trainingskleding. Hier hoefde geen reclame op te staan, hij was er gewoon trots op dat de teams er mooi bij liepen. Ook werd het busje van Eksa regelmatig uitgeleend om de catering en de bagage naar de internationale toernooien te vervoeren.

In augustus heeft het gezin Kramer nog een mooie onvergetelijke reis naar Amerika gemaakt, niet wetende dat dit de laatste gezamenlijke reis zou zijn.

Vlak daarna openbaarde zich de ongeneeslijke ziekte van Jan Willem. Sandra en Jan Willem hebben heel openhartig familie, vrienden, kennissen en FVC-leden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. De paar maanden die hen nog gegund waren, hebben ze samen met hun familie heel liefdevol en dapper doorgebracht.

Wij wensen Sandra, Martijn, Dennis, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies.

Bron: Bestuur
Delen

Lees meer over:
FVC Sponsorgroep FVC Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!