Persbericht: Schulting stopt als trainer FVC

11 januari 2019 8:00

Marcel Rijpstra

Vanmorgen hebben wij het volgende persbericht verzonden:

LEEUWARDEN – Jan Schulting, hoofdtrainer van het eerste elftal van FVC, stopt als trainer aan het einde van dit seizoen. In goed onderling overleg is besloten om de verbintenis te beëindigen en dus zoekt FVC een nieuwe trainer per seizoen 2019-2020.

Naast hoofdtrainer is Schulting ook nog Hoofd Jeugdopleiding van de bovenbouw van de jeugd. Er worden nog gesprekken gevoerd of deze taak wordt uitgebreid naar de complete jeugdafdeling en of hij deze functie zal voortzetten bij de club.

Over FVC

De Friesche Voetbal Club is opgericht in 1919 en is gehuisvest op sportcomplex Wiarda in Leeuwarden. FVC is een familiare club met een professionele organisatie. De teams trainen twee keer per week en de selectie teams, die voornamelijk hoofdklasse spelen, kunnen drie keer trainen. Door het POP-principe (Plezier, Opleiding en Ontwikkeling, Prestatie en in die volgorde) toe te passen weet de club goede resultaten te behalen. Een ander speerpunt is het streven om de eerste selectie te laten bestaan uit 80% eigen spelers. De eerste selectie speelt momenteel in de eerste klasse.

Bron: Bestuur
Delen

Lees meer over:
FVC Bestuur FVC Nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!