FVC zoekt nieuw kader

7 september 2018 17:30

Marcel Rijpstra

We hebben er al vaker over geschreven. Elke voetbalclub is een organisatie die bestaat uit vrijwilligers. Zij zijn de club en dus zijn wij met z’n allen FVC. Ouders en vrijwilligers die een van de taken uitvoeren om de club draaiende te houden en te zorgen dat onze kinderen kunnen voetballen en plezier beleven aan hun sport. Om een dergelijke club als FVC ‘voetballend’ te houden zijn er vele taken die moeten worden uitgevoerd en voor enkele van die taken zoeken wij nieuwe vrijwilligers.

We kunnen hier een functie-inhoud en –eisen plaatsen, maar wat belangrijker is dan dat is het in gesprek komen met kandidaten. Schroom dus niet en neem contact op en vraag informatie over een van de taken die beschikbaar of onderbezet zijn. Dit zijn veel verschillende taken, ook qua tijdsbesteding en intensiteit. Maar het is wel zo dat als iedereen helpt en een taak(je) voor zijn of haar rekening neemt er geen vrijwilligers zijn die (te veel) meerdere taken moeten uitvoeren. Het kan niet zo zijn dat steeds op die groep mensen een beroep moet worden gedaan.

FVC zoekt in ieder geval op korte termijn een voorzitter en een penningmeester voor het Hoofdbestuur en een voorzitter voor het Jeugdbestuur. Deze drie taken zijn vacant gekomen en moeten worden ingevuld. Maar er zijn nog veel meer taken en lees vooral het artikel ‘Mijn FVC’ op deze website en zie waar jij je kwaliteiten kunt inzetten voor de club. Als je een taak uitvoert die in het verlengde ligt van je werk of interesse dan gaat het ook nog een stuk eenvoudiger en dan is de inzet als vrijwilliger ook makkelijker om erbij te doen.

Dus neem vooral contact op met Jessica Keizer, onze secretaris en stel vragen en laat je informeren. Haar telefoonnummer is 064 2245850 en e-mail adres secretaris@frieschevoetbalclub.nl.

Bron: Bestuur
Delen

Lees meer over:
FVC Bestuur FVC Jeugdbestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!