Penningmeester

5 juli 2018 22:30

secretaris

Tijdens een bestuursvergadering heeft Willem Ringia aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen als penningmeester. Het ontbreekt Willem aan de tijd om het penningmeesterschap van FVC met zijn nieuwe carrière als zelfstandig ondernemer te combineren.

In september 2015 is Willem in het ad interim bestuur gestapt en heeft vanaf die tijd de penningen van FVC beheerd. Op een kleine onderbreking na, in het voorjaar van 2017 na.
In deze kleine 3 jaar heeft Willem, ondersteund door Anneke Ringia als boekhoudster, er voor gezorgd dat de dozen waarmee destijd zijn penningmeesterschap startte, zijn vervangen door geordende mappen, waar zijn opvolger zo mee aan de slag kan. 
De overige bestuursleden nemen, tot dat er een opvolger is, gezamenlijk de taken van de penningmeester waar. 
 
Als bestuur respecteren wij uiteraard de beslissing die Willem heeft genomen. Een eigen onderneming vraagt tijd, energie en aandacht.  Middels deze weg wensen wij Willem nogmaals succes met zijn nieuwe uitdaging. En bedanken wij heb voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Zijn observatie en analytisch vermogen en zijn droge humor gaan we aan de bestuurstafel zeker missen. 

En daarmee komt er dus een plek vrij is ons bestuur. Die we graag weer opgevuld zien, een penningmeester kan niet gemist worden. 
Dus ben jij, of ken je iemand die FVC een warm hart toe draagt en daarnaast ook verstand heeft van cijfers, resultatenrekeningen, geld stromen en die bereid is hier een aantal uur per week aan te besteden, dan horen wij dat heel graag!

Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!