Uitnodiging informatieavond

8 juni 2018 20:30

Jaap Vosman

Deze uitnodiging is voor alle ouders (van jeugdleden), junioren en senioren van FVC. Op twee avonden willen wij als FVC met elkaar in gesprek gaan om zo te discussiƫren over en het mede bepalen van de toekomst van FVC. Iedereen heeft daar vast een mening over en die willen wij graag horen en dus is het belangrijk om aanwezig te zijn en met elkaar de richting van onze club te bepalen. Daarnaast is het zeker ook belangrijk om de taken goed te verdelen om bij dat doel te (kunnen) komen.

Het klinkt wellicht vreemd, maar toch is het feitelijk wel zo dat ieder (ouder van een jeugd)lid een verplichting heeft tot het uitvoeren van een vrijwilligerstaak. De afgelopen twee jaar hebben wij als bestuur van FVC vele zaken onderhanden genomen en gehad en komen nu op het punt dat we verder willen bouwen aan onze club en natuurlijk samen met onze vrijwilligers. Hiervoor zijn veel handen nodig en daarom deze uitnodiging.

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wel een handje wil toesteken en velen doen dit nu ook al, bewust of zelfs onbewust. Ook zullen er ook mensen zijn die geen behoefte hebben om op een andere wijze met de club om te gaan. Velen denken wellicht: welke taak moet ik dan vervullen, wie vertelt me wat te doen en hoeveel tijd gaat mij dat kosten?

Juist dit is de reden om een informatieavond te organiseren om informatie te geven over de verschillende taken en hierover met elkaar te brainstormen hoe hier meer vorm aan te geven en te bepalen. Hoe meer mensen meehelpen deste meer we de taken kunnen verdelen en iedereen weinig c.q. minder tijd aan zijn of haar taak hoeft te besteden. Velen handen maken licht werk.

Tijdens deze avond zullen we vertellen over waar we als club staan, wat er nog nodig is, waarom dit nodig is en hoe we dit allemaal kunnen gaan bereiken. Ook zal stil gestaan worden bij de gevolgen van te weinig vrijwilligers en hoe dit op te lossen is.

Wij nodigen een ieder uit voor een van onze informatieavonden voor de werving van Vrijwilligers.

Data: 14 juni en 19 juni
Inloop: 19:45 uur
Start: 20:00 uur

Graag tot ziens op een van de twee avonden.

Namens het Bestuur van FVC

Jaap Vosman

Bron: Bestuur
Delen

Lees meer over:
FVC Beleid FVC Bestuur FVC Vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!