Geef je gegevens door aan FVC!

24 januari 2018 11:00

Marcel Rijpstra

In de afgelopen weken is er via e-mail een verzoek gestuurd aan alle leden, begunstigers, donateurs, vrijwilligers en anderen die betrokken zijn bij FVC om de juiste (persoons)gegevens door te geven. Dit verzoek is gedaan in het kader van een algehele opschoning van het databestand van de Ledenadministratie. Het blijkt dat door de jaren heen veel gegevens zijn gewijzigd die niet zijn doorgegeven aan FVC en wij willen dit met deze actie herstellen. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek om de (juiste) gegevens door te geven!

Het percentage welke inmiddels aan het verzoek hebben voldaan is 26% en dat moet natuurlijk 100% worden. Op die manier hebben we alles weer goed in onze database staan en dat voorkomt ook fouten bij het bijvoorbeeld versturen van berichten, mailingen of het benaderen van mensen. Nu staan nog veel jeugdleden die nu ouder zijn op het email adres van pa of ma, maar hebben nu zelf een email adres. Datzelfde geldt ook voor het mobiele telefoonnummer.

Wij verzoeken via dit bericht nogmaals om die gegevens door te geven. Dit kan eenvoudig door het digitale mutatieformulier in te vullen en te versturen via de website. Graag één formulier invullen per lid of vrijwilliger, dus een gezin met meerdere personen betrokken bij FVC dienen het formulier even zoveel keren in te vullen. Bij jeugdleden dan ook de gegevens van de ouders/ verzorgers invullen, zodat wij ook die informatie beschikbaar hebben. Rest mij te melden dat dit online formulier ook gebruikt kan worden bij toekomstige wijzigingen.

Ga hier naar het mutatieformulier!

Bedankt voor de medewerking. 

Bron: Ledenadministratie
Delen

Lees meer over:
FVC Ledenadministratie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!