Zaterdag clinic Voetbalschool Doelbewust

14 april 2021 20:00

Marcel Rijpstra

Aanstaande zaterdag 17 april is er voor de FVC JO7 t/m JO14 teams en aspiranten een fantastische voetbalclinic die geheel wordt verzorgd door Voetbalschool Doelbewust. Ja, dat lees je goed: Voetbalschool Doelbewust is na een jaar afwezigheid weer terug en de trainers verzorgen zaterdag dus een clinic voor de onderbouw van FVC. Het wordt een prachtig voetbalfestijn en we hopen dat het weer ook mee werkt. Hieronder staat het schema voor deze clinic en ook informatie over de doorstart van Voetbalschool Doelbewust door de gelijknamige stichting.

Het schema voor deze clinic voor FVC jeugdleden is als volgt:

  • 10:00 uur - 11:50 uur: Aspiranten, JO7, JO8, JO9 en JO10-3
  • 12:30 uur - 14:20 uur: JO10-1, JO10-2, JO11, JO12, JO13 & JO14.
  •  

Graag uiterlijk 10 minuten voor de starttijd aanwezig zijn op het veld.

Stichting DOELbewust

Deze 'ideële' stichting zal het 'legaat' van Voetbalschool Doelbewust overnemen en zal na de zomer van 2021 alle activiteiten van Voetbalschool Doelbewust voortzetten. De voetbaljeugd kan zich dus weer aanmelden voor de najaarsmodule van negen trainingen op de zondagochtend. De voetbalschool is voor deelname niet clubgebonden en voor elk niveau.

Naast het aanbieden van extra trainingen voor jeugdige spelers wil de stichting zich bezig houden met het ontwikkelen en begeleiden van (club)trainers en het organiseren van bijzondere evenementen en (maatschappelijke) projecten.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de organisatie zo goed en breed mogelijk neer te zetten om zodoende in Friesland iets unieks en cluboverschrijdends op te tuigen.

Voor meer informatie ga je naar de website van Stichting DOELbewust.

 

Voetbalschool_Doelbewust_najaar_2021_flyer.png

Delen

Lees meer over:
FVC Activiteiten FVC Jeugd Voetbalschool Doelbewust

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!