Opbrengst en winnaars Grote Club Actie

23 februari 2021 8:45

Marcel Rijpstra

Eind vorig jaar deed FVC mee aan de Grote Club Actie en ondanks de maatregelen wisten onze jeugdleden veel loten te verkopen. Door hun inzet en het gebruik van de nieuwe verkoopmethodes zoals de QRcode is het een geweldig eindresultaat geworden. Via dit bericht willen wij als club en vooral de Commissie Activiteiten dan ook alle verkopers hartstikke bedanken! Het totaalbedrag wat de actie heeft opgebracht door alle verkochte loten voor onze mooie club is het prachtige bedrag van € 2.311,60!!!

Afgelopen woensdag 17 februari was het dan eindelijk zo ver. Na uitstel door corona en toen ook nog eens door sneeuwval en gladheid werden eindelijk de winnaars bekend gemaakt van de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Voor de top drie waren prijzen beschikbaar en omdat er twee gelijk eindigden werden er vier prijswinnaars in het denkbeeldige zonnetje, eh… het regende, gezet.

Op een gedeelde derde plaats met elk 42 verkochte loten staan Thom de Roos en Tjibbe Schoonen. Met 43 verkochte loten is Roan Boersma op de tweede plaats geëindigd en de grote winnaar met 47 verkochte loten is Djurre Kobus geworden. De winnaars hebben elk een mooie sportbidon met een cadeaubon gewonnen. Koop er iets moois van en veel plezier er mee!

Bron: Commissie Activiteiten
Delen

Lees meer over:
FVC Acties FVC Activiteiten

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!