Succes FVC jeugdopleiding

6 februari 2021 17:30

Marcel Rijpstra

Reeds meerdere FVC jeugdspelers hebben de afgelopen jaren hun weg gevonden naar de BVO’s Cambuur en Heerenveen. Elk vertrek is een groot compliment voor de jeugdopleiding van FVC en zegt natuurlijk ook iets over de kwaliteiten van de heren zelf. Dit seizoen hebben de jeugdteams van FVC bijvoorbeeld elk twee trainers voor een perfecte opleiding en ontwikkeling van de spelers.

Volgend seizoen starten we met het nieuwe opleidingsplan voor een verdere professionalisering. Op de foto de broers Nicolai waar Nathan bij Cambuur speelt en Julian bij Heerenveen. De heren hebben het zeer naar hun zin in hun nieuwe team. Ook zij hebben hun eerste (en vele daarna) voetbalstappen gezet bij FVC en spelen nu in een jeugdteam van hun nieuwe club. FVC werkt natuurlijk ook met selectieteams, maar wij vinden het ook belangrijk dat alle spelers plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen en daarom krijgen zij dezelfde opleiding en training. Dus elk type speler vindt zijn of haar plaats bij FVC en is even belangrijk.

Wil jij ook voetballen bij FVC dan ben je uiteraard welkom! Vul het aanvraagformulier in en we nemen snel persoonlijk contact met jou (en je ouders) op. Tot gauw!

Bekijk de lijst met FVC-talenten die naar BVO's vertrokken.

Delen

Lees meer over:
FVC Jeugd FVC Jeugdopleiding FVC Talenten

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!