Foto's uit betere tijden

20 januari 2021 15:00

Marcel Rijpstra

Zojuist is door de minister-president de avondklok aangekondigd, een vergaande versobering zo niet gedeeltelijk stop zetten van sociale contacten en omgang. We zullen hierdoor nog meer thuis zijn en moeten omgaan met de uitdagingen die dit met zich mee brengt, zoals thuiswerken, les geven, nauwelijks nog iemand ontvangen en verplicht spelletjes doen, een boek lezen, televisie kijken of iets anders voor de komende avonden. Het is dan wellicht leuk om ook nog eens de foto’s te bekijken van ons geweldige jubileumweekend. Foto’s van toen alles nog heel gewoon was, zonder dat we ons dit (bewust) realiseerden. Het plezier en vertier is duidelijk zichtbaar en is een waardevolle herinnering.

De foto’s van het jubileum zijn in vier mappen verdeeld, namelijk de receptie, de reünie, het feest en de fototentoonstelling. In totaal zijn er 713 foto’s die dit prachtige weekend in beeld brengen. Foto’s van oud-leden, leden, vrijwilligers, sponsoren, relaties en familie die elkaar ontmoeten, bijpraten en feest vieren.

Er bestaat de mogelijkheid om foto’s te bestellen of ze te laten afdrukken op verschillende artikelen. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan FVC die, zeker in deze tijd, financiële ondersteuning goed kan gebruiken. Veel kijkplezier!

Naar de foto’s van het 100-jarig jubileum!

Delen

Lees meer over:
FVC Foto's FVC Jubileum

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!