FVC Magazine

FVC_Magazine_graphic_klein.png

Terug op het oude nest voelt goed

20 april 13:30  Na het besluit van de Algemene Ledenvergadering aan het begin van 2020 om te starten met zaterdagvoetbal voor senioren ging het snel. Enkele weken later werd Ronald Machiela gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer en niet lang daarna kwamen de eerste namen binnen van spelers. Nieuwe spelers voor FVC, maar ook spelers die terug kwamen naar hun oude club. Zo ook Jeffrey van der Galiën die meer dan zijn gehele jeugd bij FVC had gevoetbald. Waarschijnlijk dankzij corona zit hij nu in FVC 1 en heb ik voor de training een gesprek met hem.meer »

1170x gelezen

"Als teammanager ben je hun voorbeeld"

8 april 16:15  Een voetbalclub kan niet zonder teammanagers, zoals de KNVB ze stellig noemt. In de volksmond worden ze nog steeds leiders genoemd en soms gekscherend met een lange ij. Volgens teammanager Jorrit Visser is dat laatste echt niet het geval. Het is maar net hoe je er in staat en hoe je het aanpakt. Het gaat volgens hem vooral om positieve aandacht en het af en toe versturen van berichten via de teamgroepsapp. Is deze taak echt zo eenvoudig waarvan menigeen denkt dat het (te) veel eigen tijd opslokt? Een gesprek met de teammanagers van FVC JO10-2.meer »

1126x gelezen

"Hoop dat volgend seizoen normaal verloopt"

31 maart 15:00  Zoals elk seizoen ook dit keer een gesprek met de hoofdtrainer van FVC 1 (zon). Harold Wekema staat voor het tweede seizoen aan het roer van het eerste team in de eerste klasse F. Hij kijkt terug op een bewogen eerste seizoen en spreekt vooral over zijn verwachtingen en doel voor het huidige en volgende seizoen. Natuurlijk komt ook corona aan bod, dat van grote invloed was en is op het voetbal, ook bij de amateurs. Hij voelt zich thuis bij FVC en de club voldoet aan zijn verwachtingen. Dat dit niet geheel hetzelfde is met de behaalde resultaten is natuurlijk meer dan jammer.meer »

1183x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!