FGD subsponsor FVC 1 (zon) - FVC

FGD subsponsor FVC 1 (zon)

FGD subsponsor FVC 1 (zon)

31 augustus 2020 15:30

Marcel Rijpstra

En nog een keer melden wij een nieuwe subsponsor voor ons eerste zondag elftal. Het is FGD die zich voor twee jaar verbonden heeft aan dit team in de eerste klasse. Het logo van het bedrijf zal prominent zichtbaar zijn op het wedstrijdbroekje van het nieuwe tenue.

FGD is een professioneel verzekeringsbedrijf dat een compleet pakket van schadeverzekeringen biedt aan de relaties van de met haar samenwerkende kantoren. FGD gaat voor een langdurige en intensieve samenwerking.

FGD heeft volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Hiermee kan FGD in eigen huis  risico’s accepteren, polissen opmaken en schades afhandelen. Dit geeft slagkracht richting de met haar samenwerkende kantoren en daarmee ook richting de relaties van deze kantoren. Bovendien heeft FGD eigen verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede kwaliteit-/prijsverhouding. Daarnaast heeft FGD ruime inkoopmogelijkheden bij provinciale en beurs verzekeraars.

De met FGD samenwerkende kantoren en hun relaties worden door FGD vanuit jarenlange ervaring en specialistische verzekeringskennis op een professionele manier ondersteund bij al hun verzekeringsvragen, waarbij FGD de klant altijd centraal stelt. Als intermediairkantoor en als relatie ben je bij FGD op het juiste adres.

Op de foto Gerrit Boorsma (links) en eerste selectiespeler Emiel Wijbenga.

Delen

Lees meer over:
FVC 1 (zon) FVC Sponsorgroep

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!