Hellema subsponsor FVC zaterdag 1

12 juli 2020 10:30

Marcel Rijpstra

FVC zaterdag 1 presenteert met trots Hellema Makelaars als nieuwe sponsor. Het makelaarskantoor heeft zich voor minimaal twee seizoenen verbonden aan het eerste elftal van de zaterdag senioren.

Samen gaan FVC zaterdag 1 en Hellema Makelaars voor een mooie samenwerking!

Over Hellema Makelaars

Hellema Makelaars is al sinds 1898 een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van woningen in Leeuwarden en omstreken. Hierdoor hebben zij uitgebreide kennis van de markt, een groot netwerk en kunnen zij u tot in de detail begeleiden en adviseren. Als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar voor woningen, maar ook als bedrijfsmakelaar is Hellema zeer actief! Het aanbod kunt u vinden op de website onder 'woningen', ‘bedrijfsaanbod’ en 'horeca'.

Ook biedt Hellema Makelaars graag iets extra’s, daarom hebben zij een verhuisbus, speciaal voor hun klanten! Maak gebruik van deze verhuisbus als u bij hen komt als verkoper. Ook kunt u een volledige verhuizing op maat ontvangen.

Bent u van plan uw woning te verkopen of heeft u een nieuwe woning op het oog? Hellema Makelaars begeleidt u graag in het hele aan- of verkooptraject. Door hun laagdrempeligheid, flexibiliteit en de korte lijnen kunnen afspraken ook buiten kantoortijden of op zaterdag worden gepland.

Delen

Lees meer over:
FVC Senioren FVC Sponsorgroep FVC zaterdag 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!