OrangeGas nieuwe hoofdsponsor FVC zaterdag 1

13 mei 2020 16:30

Marcel Rijpstra

Met trots mogen we OrangeGas presenteren als nieuwe hoofdsponsor van FVC Zaterdag 1. OrangeGas zal de komende twee seizoenen hét boegbeeld zijn van het nieuwe eerste zaterdag elftal van FVC. Op het Facebook account van het nieuwe team krijgen ze zelfs de felicitaties van Henk de Jong. Op naar een fantastisch seizoen!

Het logo van de schoonste brandstof aanbieder is vanaf het nieuwe seizoen onder andere te zien op de voorkant van ons mooie thuisshirt. De verbintenis met OrangeGas staat ook voor de verbinding van de junioren met de senioren, want zoals beide partijen aangeven heeft de jeugd de toekomst.

FVC KOMT ERAAN! 💚💛

Over OrangeGas

In 2008 is, aan de tuintafel op een tuinfeest, het idee van OrangeGas ontstaan. Marcel, Anco en Pelle sloegen de handen ineen en wilden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van tankstations met uitsluitend duurzame brandstoffen. In 2009 werd het eerste tankstation geopend en sinds 2010 levert OrangeGas in Nederland 100% Groengas. 

OrangeGas heeft een netwerk van circa 80 Groengas tanklocaties en is daarmee marktleider in Nederland. Ook over de grens is de aanbieder van de schoonste brandstof actief.  Deze stap in het buitenland geeft de fantastische ambitie van OrangeGas weer, namelijk om de grootste schone brandstoffen aanbieder van Noord-West Europa te worden. 

De schoonste brandstof, voordelig en altijd dichtbij, dat is OrangeGas. Bij hun tankstations vind je uitsluitend schone brandstoffen: Groengas (CNG), vloeibare CO2, groene waterstof, HVO100, snelladers en binnenkort ook LBG en ED95. 

Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken. Tank positive! 

Zie op het Facebook account de felicitaties van Henk de Jong.

Bron: FVC zaterdag 1
Delen

Lees meer over:
FVC Senioren FVC zaterdag 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!