Inleiding

4 mei 2019 betekent naast de jaarlijkse dodenherdenking ook dat de Friesche Voetbal Club 100 jaar bestaat. Ten tijde van de oprichting wisten de zeven oprichters, te weten Piet de Vries, Piet van der Haak, Sip Algera, Harm van Brug, Bauke de Vries, Herke Meijer en Willem IJbema niet dat deze datum later een andere lading zou krijgen, maar het feit blijft dat dit ook de startdatum is van onze Friesche Voetbal Club.

Het eeuwfeest wordt gevierd in het weekend van 10 t/m 12 mei 2019. Op het programma staan een receptie op de vrijdag en natuurlijk een reünie voor oud leden en vrijwilligers, een fototentoonstelling en een geweldige feestavond met live muziek op de zaterdag in de sporthal. En het Jubileumboek, waar meer dan twee jaar aan is gewerkt, komt dan uit. Een weekend en feest om naar uit te kijken.

Kijk op de andere webpagina's van FVC 100 jaar voor verdere infomatie over (het bestellen van kaarten voor) de Reünie en de Feestavond.

Bestel ook gelijk het FVC Jubileumboek in de FVC Webshop voor slechts € 24,95!

Heeft u een vraag over of suggestie voor het jubileumweekend of de reünie vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!