Reunie

De uitnodigingen voor de reünie zijn inmiddels verstuurd naar leden en oud leden. Zowel de reünie als de feestavond is voor genodigden boven de 18 jaar. De entree voor de reünie en de feestavond is € 5,00 per persoon.

De reünisten die kaarten willen kopen kunnen dit doen via e-mail adres reunie@frieschevoetbalclub.nl, zoals gemeld in de toegezonden brief en op deze website.De toegangskaarten voor de feestavond kunnen door en voor de leden via onze webshop worden besteld. 

De advertentie / uitnodiging die in lokale kranten zal worden geplaatst is voor oud leden die in de afgelopen tientallen jaren voorbij zijn gekomen maar die wij niet meer op tijd in beeld hebben kunnen krijgen en het zou zonde zijn wanneer we hen niet uit kunnen nodigen om dit unieke jubileum met ons te vieren.

Heb je een vraag over de reünie of wil je je aanmelden, gebruik dan dit formulier. Ook is een aparte facebookpagina aangemaakt om ook op sociale media informatie te delen. Klik op 'FVC 100 jaar' en u bent ook op de hoogte via facebook.

Programma reünie:
De reünie is van 16:00 uur tot 20:00 uur voor leden en oud-leden. Deze reünie is de kans om oude voetbalmaten te speken en herinneringen op te halen.
Om 18:00 uur is er een buffet voor de reünisten en daarna is er nog tijd genoeg om bij te praten. Indien gewenst, kan men door naar de feestavond.Klik op afbeelding / brief voor een grotere weergave
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!