Teammanagement

Aanmeldformulier Teammanagement

Dit formulier is voor vrijwilligers van FVC die als Teammanager of vanwege een andere teamfunctie bekend moeten zijn bij de KNVB en (indien nodig) als zodanig ook toegang moeten hebben tot de wedstrijdzakenapp.


Invullen als xx-xx-xxxx (dus met streepjes)

Ben je zelf (dus niet je kind) al eerder lid geweest van een voetbalclub en dus de KNVB?Wil je ook toegang tot de teampagina op de website? Daar kun je wedstrijdverslagen en foto's plaatsen en bijvoorbeeld doelpunten toewijzen aan de makers in je team.Adresgegevens:

Het legitimatienummer is verplicht bij aanmelding bij de KNVB voor alle personen vanaf 16 jaar!

Bezwaar tegen het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dit is een belangrijk onderdeel van het preventie- en integriteitsbeleid van onze vereniging.


Ondergetekende geeft uitdrukkelijk toestemming voor gebruik van de verstrekte (persoons)gegevens. Vul hier uw voornaam en achternaam in.

De verstrekte gegevens zullen door FVC overeenkomstig de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden verwerkt.

Door het invullen, digitaal ondertekenen en het insturen van dit formulier met mijn (persoons)gegevens geef ik toestemming om deze te verwerken in Sportlink en het CMS van de FVC-website. Zie hiervoor ook de FVC Privacyverklaring.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!