Welderingsstrjitte 3
9035CX
DRONRYP
tel. 0517-232500

Waar we vorige week een uitmuntende wedstrijd voetbalden, was het vandaag tegen de ‘FC McDonalds’ een iets ander verhaal. In mist en waterkou was het een pittige wedstrijd tegen een pittige tegenstander. Na 2 x 30 minuten stond er een 12-1 eindstand op het scorebord in Dronrijp. Een uitslag die iet wat geflatteerd was, want bij vlagen boden wij goed tegenstand.

Het eerste kwartier werden we overlopen door een fanatiek Dronrijp. Maar daarna kregen ook wij kansen. Zo waren er mooie aanvallen via Niek (prima debuut), Jip, Jort en Micha. Even leken we terug in de wedstrijd te komen nadat Jip de 1-3 maakte na een prima assist van Niek. Ook daarna waren er kansen voor Joey en Dinan. Maar, waar de goals bij Dronrijp wel vielen, kregen wij de bal niet over de doellijn.

In de tweede helft liep Dronrijp gestaag uit. En ondanks goed verdedigen van Mels, Jesper en Just lukte het bij Dronrijp allemaal net wel. Djurre maakte nog een aantal puike reddingen, maar kon een ruime achterstand niet voorkomen. Zo nu en dan kwamen wij er flitsend uit: maar de kansen die kwamen werden niet tot doelpunt gepromoveerd.

Ondanks een sterkere tegenstander, lieten we af en toe zien dat we best aardig kunnen voetballen. Hopelijk gaan we dit de volgende wedstrijd in meer doelpunten vertalen.